Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 26 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 26 D.)

  • 1

Avinas

Svarbu prisiminti, kad reikia atsargiau rinktis žodžius. Nenumaldomas Avino tiesos troškimas, vertas pagarbos, tačiau gal vis dėlto nederėtų rėžti tiesos aplinkiniams į akis? Vėliau galite pasigailėti.

Jautis

Gyvenimas iš Jaučio lauks ryžto ir aiškumo, tačiau pats jis šių savybių turintis nejaus. Poreikis priimti bet kokius sprendimus erzins ir slėgs. Geriau nekurti rimtų planų ir, jei įmanoma, atidėti reikalus vėlesniam laikui.

Dvyniai

Dvyniai gali rimtai pasinerti į fantastiškas idėjas ir planus. Verta būti labiau realistams. Per daug nesusižavėkite fantazijomis, juo labiau sudėtingomis schemomis. Pasirinkite ką nors paprastesnio ir viskas bus gerai.

Vėžys

Nepakenks susitvarkyti asmeninius reikalus. Verta atsikratyti neperspektyvių projektų ir, atvirkščiai, pradėti įgyvendinti tuos, kurių sėkmės tikimybė maksimali. Sėkmės paslaptis – ryžtas ir paprastumas.

Liūtas

Liūtas turi gerą galimybę įgyvendinti kai kurias savo ekstravagantiškas idėjas. Sėkmės tikimybė daug didesnė nei įprastai. Drąsiau į savo planus įtraukite kitus. Jie bus pasiruošę jus palaikyti.

Mergelė

Aktyvumas padės jei ne kalnus nuversti, tai užbaigti visus reikalus. Atrasite dar vieną naudingą savo savybę: minčių ir veiksmų ryžtingumą. Tačiau taktiškumas, priešingai, kažkur išgaruos.

Svarstyklės

Aplinkybės skubins. Diena žada būti kupina įvairiausių darbų ir rūpesčių. Vis dėlto darbai bus pozityvūs, o pastangos nenueis perniek. Pailsėti galėsite tik vakare.

Skorpionas

Geriausiai seksis organizuoti ir planuoti. Nė viena smulkmena neliks nepastebėta. Šios dienos planai bus paprasti ir efektyvūs. Reikėtų vengti per didelio priekabumo.

Šaulys

Šaulys kentės, nes labai trūks diplomatiškumo. Vis dėlto nereikėtų pamiršti ir aplinkinių savimeilės, antraip visą dieną virs nesibaigiantys ir visiškai beprasmiai konfliktai.

Ožiaragis

Geriausia imtis seniai pribrendusių reikalų, kurie buvo atidėti geresniems laikams. Verta veikti greitai, aiškiai ir efektyviai. Galima, pavyzdžiui, pagaliau užsiimti atidėtu remontu arba buto pertvarka.

Vandenis

Seksis puikiai, o rasti sprendimai išsiskirs šmaikštumu, paprastumu ir efektyvumu. Būkite atsargus kalbėdamas. Šmaikščių minčių padariniai gali pridaryti rūpesčių ne tik aplinkiniams, bet ir pačiam jums.

Žuvys

Verta užsiimti savo finansiniais reikalais. Žuvys galės įsitikinti, kad pinigai mėgsta būti skaičiuojami. Protingai paskirstytos lėšos leis surasti pinigų norimiems pirkiniams ir išvengti visiškai nereikalingų išlaidų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Meskite į šiukšlinę horoskopų rubriką

XXI amžius. Gal jau laikas tokias šarlataniškas rubrikas naikinti? Ką manote, Kauno diena?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS