Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 27-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Būsite dirglūs, neramūs. Tačiau sėkmingai užbaigta veikla gali praplėsti jūsų galimybes. Pasistenkite įveikti sunkumus, nenuleiskite rankų. Šeimos narių neverskite jaustis kaltais, jei jums kažkas nesiseka.

JAUTIS. Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių ar pažeistų įstatymų. Daug lems sugebėjimas pasinaudoti naujausia informacija. Būkite itin dėmesingi vaikams, artimiesiems, mylimam žmogui.

DVYNIAI. Nuosavybės, verslo, šeimos, būsto klausimai gali pareikalauti daug laiko ir pinigų. Tikriausiai būsite priversti reikalauti to, kad kiti laikytųsi sutarčių, įsipareigojimų. 

VĖŽYS. Pasistenkite būti susikaupę, nesivadovaukite emocijomis bei prielaidomis, antraip susigadinsite įvaizdį arba pakenksite svarbiems santykiams. Galite susitikti žmogų, kurį anksčiau laikėte savo partneriu ar draugu.

LIŪTAS. Tikriausiai šiandien veltui švaistysite laiką, bandydami padaryti įspūdį. Gerai apmąstykite situaciją, įsiklausykite į savo vidinį balsą. Jeigu savyje išgirsite stabdymo signalą, neskubėkite priimti sprendimų, išvadų.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę ginti savo interesus, ieškoti pritariančių ir palaikančių. Daug patarimų sulauksite iš draugų, pažįstamų ar socialinių tinklų publikos, bet ne visais jais bus įmanoma pasinaudoti ir pasitikėti.

SVARSTYKLĖS. Jūsų šiandienis reiklumas ne visiems patiks. Galbūt išties nebūtina visų muštruoti bei darbe, namuose ir net meilės srityje tikėtis eigos pagal jūsų „scenarijų“.

SKORPIONAS. Jūsų mintys bus sutelktos į mokslo, kultūros, politikos, tarptautines aktualijas. Savo gilius jausmus, aistrą stenkitės perteikti mylimam žmogui priimtinu būdu. 

ŠAULYS. Regis, teks pasirūpinti finansiniais reikalais ar net ryžtis kai kurioms permainoms. Jeigu negaluojate, rimčiau reaguokite į organizmo perspėjančias reakcijas.

OŽIARAGIS. Diena bus ne itin harmoninga. Jausite kai kurių žmonių priešiškumą, nepasitenkinimą. Stenkitės išlikti diplomatiški, pareigingi ir neišpūskite smulkių nesklandumų.

VANDENIS. Šiandien daug reikalausite iš kitų ir savęs. Nuotaiką gadins suvokimas, kad negalite pakeisti įprastos tvarkos. Regis, darbovietėje ir namie reikalai nejudės taip sklandžiai, kaip norėtųsi.

ŽUVYS. Rūpesčių patirsite per vaikus, artimuosius. Pasistenkite nereikalauti neįmanomų dalykų. Neverta imtis darbų, kurių negalėsite šiandien užbaigti. Branginkite kitų jausmus, bet tuo pačiu gerbkite save.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS