Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 27 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 27 D.)

  • 0

Avinas

Avino šūkis: „Viskas arba nieko!“ Jei pasiduos pagundai nieko neveikti, diena praeis be didelių pasiekimų, bet ramiai. Jei imsis veiksmų, pakels tiek dulkių, kad mažai nepasirodys! Tad gal geriau pailsėti?

Jautis

Jautis bus pasyvus ir atsipalaidavęs. Tai pats teisingiausias sprendimas, nes bet kokia veikla šiandien, deja, būtų kupina chaoso.

Dvyniai

Dvynius gali persekioti kažkokia globali idėja. Dvyniai visą dieną apie ją galvos, tačiau, greičiausiai, iš šios minties nieko protingo negims. Jei vis dėlto gims, tai tikrai kažkas įdomaus!

Vėžys

Vėžiui nesiseks, dėl to jį gali lydėti nepasitenkinimo jausmas. Greičiausiai jis norės išlieti savo susierzinimą ant aplinkinių. Neverta, nes tai neturės teigiamo poveikio, tačiau gali sugadinti santykius.

Liūtas

Liūtui nerekomenduojama bandyti sužavėti aplinkinius kažkuo įdomiu. Pirma, tai bus labai sunku padaryti. Antra, jei tai vis tiek pavyks, rezultatas gali būti ne toks džiaugsmingas. Tad geriau užsiimti savo reikalais.

Mergelė

Jei Mergelė veiks kokia nors naudinga linkme, ji per vieną dieną padarys tiek, kiek kiti negalėtų per mėnesį. Jei ji savo energiją panaudos netinkamai, viskas gali pasibaigti nenuspėjamai.

Svarstyklės

Svarstyklės turi retą galimybę nieko neveikti. Įvykiai rutuliosis savaime. Svarstyklės negalės nieko pakeisti, o bandymai keisti situaciją tik sukels chaosą.

Skorpionas

Skorpionas gali pademonstruoti generolo sugebėjimus! Bent jau norės ieškoti kaltų ir nuolat vadovauti. Jį erzins aplinkinių vangumas ir noras išsisukti nuo savo pareigų.

Šaulys

Šaulio galvoje tvirtai įsikurs mintis, kad statusas – pinigai. Tad Šaulys gali visą dieną galvoti, kaip praturtėti. Deja, šiandien mažai galimybių iš tikrųjų praturtėti. Tačiau ši diena palanki bendrauti ir naujoms pažintims.

Ožiaragis

Jei Ožiaragis pradėjo didelę veiklą, šiandien ji judės stebėtinai lengvai, be kliūčių. Tačiau visa kita Ožiaragiui kris iš rankų. Jei įmanoma, visus namų ruošos darbus reikia sumažinti iki minimumo.

Vandenis

Vandenis bus be galo entuziastingas, deja, ne visada tinkamai. Jis nuolat imsis įvairių žygdarbių, tačiau jų įgyvendinimo rezultatai jo netenkins. Geriau apriboti savo veiklą.

Žuvys

Žuvims bus ypač sunku atsispirti pagundai apkrauti savo figūrą ir sąžinę kokiu nors gardžiu kaloringu patiekalu. Jei Žuvys pasiryžusios kovoti su kilogramais, joms geriau nesirodyti tose vietose, kur skaniai kvepia.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS