Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 10 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 10 D.)

  • 1

Avinas

Aplinkiniai tikėsis Avino palaikymo, ir jis tikrai gali tai jiems suteikti. Diena jį apdovanoja pasitikėjimu savimi ir lyderio charizma, todėl Avinas turėtų pasiruošti tam, kad žmonės jo prašys patarimo bet kokiu klausimu. Šiandien jo patarimai bus apgalvoti, Avinas sugeba aiškiai matyti dalykų esmę, todėl galės nesunkiai apskaičiuoti bet kokio plano silpnybes.

Jautis

Jautis turėtų būti atsargesnis su juo bandančiais manipuliuoti žmonėmis: šiandien jų aktyvumas didesnis nei bet kada. Jei yra tokia galimybė, horoskopo žvaigždės Jaučiui pataria dieną praleisti atokiau nuo didelių žmonių susibūrimų, galbūt net už miesto, artimiausių žmonių rate. Priešingu atveju gali būti, kad Jautis prieš savo valią bus įtrauktas į kažkokį keistą reikalą, kuris jam geriausiu atveju nieko neatneš. Blogiausiu – turės problemų.

Dvyniai

Aplinkiniai vargu ar turėtų pasikliauti logika, jei nori kažkuo įtikinti Dvynius. Jie linkę priimti sprendimus veikiami emocijų, o jų intuicija taps pagrindiniu argumentu. Šiandien Dvyniai daugiau nusiteikę kūrybingai nei dalykiškai. Ten, kur reikės parodyti fantaziją, jiems nebus lygių – žmonių širdis jie galės skaityti lyg atverstą knygą. Kitiems netgi gali atrodyti, kad įžvalgūs Dvyniai – tikri telepatai.

Vėžys

Vėžys sugebės į savo pusę patraukti naudingų ir reikalingų žmonių, jei tik užsibrėš šį tikslą. Diena jam suteikia visas galimybes užmegzti puikių dalykinių kontaktų. Svarbiausia nesėdėti be darbo. Vėžys šiandien pats turėtų kreiptis į reikiamus žmones ir pradėti pokalbį, o jie tikrai pasiduos jo nenugalimam žavesiui.

Liūtas

Liūtui puiki diena! Jam negresia vienišumas – priešingai, jis bus reikalingas visiems aplinkiniams. Galbūt skirtingi žmonės pakvies jį praleisti vakarą savo kompanijoje, o Liūtas turės nuspręsti, kas jam įdomesnis. Šiandien bet koks bendravimas su žmonėmis Liūtui bus malonus, net jei tai vyksta dirbant. Ypač ryškiai jis galės parodyti savo individualumą būdamas grupėje – toks ypatingas šios dienos bruožas!

Mergelė

Mergelei pavyks atsikratyti savo gebėjimo manipuliuoti aplinkiniais. Tai gali būti tiek tiesioginiai spaudimo būdai – tokie kaip ginčas, įsakymas ir pan., tiek slaptos stygos, kurias Mergelė sugeba pamažu tampyti, kad pasiektų reikalingą rezultatą. Galiausiai Mergelė gaus tai, ko trokšta, tačiau tam prireiks tiek laiko ir pastangų, kad vargu ar pergalė ją labai džiugins.

Svarstyklės

Jei Svarstyklėms numatoma diskusija ar tiesiog svarbus pokalbis, joms bus lengviau nei bet kada įsiklausyti į kito žmogaus nuomonę. Svarstyklės galės pažvelgti į situaciją iš priešininko pozicijos, ir ginčas praras prasmę. Diena paaštrina Svarstyklių diplomatinius gebėjimus, o kartu apdovanoja jas išmintimi, supratimu ir gebėjimu užjausti. Tai užtikrina jų sėkmę šiandien derybose ir apskritai bet kuriuose reikaluose, kur reikia mokėti bendrauti.

Skorpionas

Skorpiono likimas – padėti kitiems, ypač artimiesiems. Skorpionas gali pabusti su noru suvokti net mažiausius žmogaus gyvenimo įvykius, juo pasirūpinti ir jį globoti. Jei šis žmogus turi problemų, Skorpionas sugeba kantriai jį išklausyti, atlikti psichoanalitiko vaidmenį ir padėti praktiškais patarimais. Svarbiausia, kad rūpestis nevirstų įkyrumu: tam Skorpionui šiandien reikia šiek tiek suvaržyti savo altruistinį impulsą.

Šaulys

Šaulys nusiteikęs kautis, tačiau jam nebus su kuo kovoti: aplinkiniai pasiruošę apdovanoti jį pergale be kovos. Be to, jie su mielu noru seks Šaulį, jam tik užtenka pasiūlyti kokį nors bendrų pastangų reikalaujantį projektą. Šiandien Šaulys apskritai bet kokiuose renginiuose, kai yra daug žmonių, jausis pakylėtas, o kaip organizatoriui ar taikdariui jam tiesiog nebus lygių.

Ožiaragis

Horoskopo žvaigždės pataria Ožiaragiui skirti laiko problemų su mylimaisiais sprendimui, jei, žinoma, tokių problemų yra. Tai pasirodys labai veiksminga. Jei paprastai bandymas išsiaiškinti baigiasi banaliu kivirču ir daugybe abipusių įžeidimų, šiandien tiek Ožiaragis, tiek jo artimieji bandys suprasti vieni kitus. Pasistenkite užmegzti nuoširdų pokalbį – nustebsite, kad jie tą pokalbį palaikys ir noriai ieškos kompromisą.

Vandenis

Atlikdamas kasdienes užduotis, Vandenis gali veikti autopilotu – taip mikliai jam išeis atlikti įprastus dalykus. Tačiau bendravimui su žmonėmis, atvirkščiai, prireiks daug laiko ir pastangų. Diena paaštrina Vandenio bendravimo galimybes, priversdama šiandien ne tik bendrauti, bet ir ieškoti informacijos pokalbiuose, klausytis gandų, sužinoti padėtį. Gali būti, kad koks nors faktas ar gandas duos jam kozirį, leisiantį pamažu kontroliuoti šiuos įvykius.

Žuvys

Žuvų laukia daug susitikimų – tiek planuotų, tiek netikėtų – kiekvienas iš jų gali būti neatsitiktinis. Tai ir romantiškos pažintys, ir dalykiniai santykiai. Ypač pastarieji: horoskopo žvaigždės teigia, kad kai kurie šiandienos Žuvų reikalai, žodžiai ar planai gali turėti įtakos jų karjerai, padėčiai visuomenėje ir piniginėms pajamoms. Tiesa, ši įtaka gali būti ne tik su pliuso, bet ir su minuso ženklu, todėl Žuvims reikia atidžiai pasverti visus savo žodžius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Rosita

saunus horoskopas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS