Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 13 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 13 D.)

  • 1

Avinas

Šiandien Avinas bus ypač smalsus ir norės sužinoti svetimas paslaptis. Jis gali dėti daug pastangų, kad tai išsiaiškintų. Gali susiklostyti taip, kad Avinas sužinos kažkieno paslaptį arba netyčia išduos savąją. Kad taip nenutiktų, jam patariama laikyti liežuvį už dantų.

Jautis

Šiandien Jautis bus priverstas prisiminti savo finansinius reikalus. Tai visiškai nereiškia, kad jis turės problemų su pinigais – tiesiog situacija pareikalaus atkreipti dėmesį į šį klausimą. Šiandien Jaučiui tinkama diena pasidomėti savo biudžetu, apskaičiuoti pelną ir sudaryti verslo planą ateinančioms savaitėms.

Dvyniai

Šiandien Dvynių darbštumas gali nustebinti net juos pačius, jau nekalbant apie kolegas ir artimuosius. Dvyniai galės sutelkti dėmesį į bet kokią problemą ir pagaliau ją išspręsti. Moksliniai tyrimai, studijos ir apskritai bet koks darbas, reikalaujantis kruopštumo ir kantrybės, šiandien Dvyniams seksis kaip niekada. Tačiau šiandien Dvyniai bus irzlūs, nesvarbu, yra tam priežastis ar ne.

Vėžys

Šiandien Vėžiui patariama vengti per didelio aplinkinių dėmesio. Puiki diena Vėžiui pasiruošti būsimai sėkmei. Atkakliai dirbkite prie savo projektų, paruoškite tinkamas medžiagas, apgalvokite argumentus – kai ateis laikas būti dėmesio centre, galėsite sužavėti visus.

Liūtas

Šiandien Liūtas turės visas galimybes patirti déjà vu. Jo vidinis pasaulis, fantazijos, prisiminimai ir svajonės susimaišys su realybe, ištrindami jos ribas. Nenustebkite netikėtai sutikę žmogų iš savo praeities ar į jį labai panašų. Arba pamatysite pažįstamų ženklų visiškai nepažįstamoje vietoje. Ne tik realybė veikia mūsų vidinį pasaulį, bet ir atvirkščiai. Šiandien Liūtas turės puikią galimybę tuo įsitikinti.

Mergelė

Šiandien Mergelei reikia nusiteikti darbui, tačiau tai padaryti jai nebus lengva. Diena iš jos pareikalaus susikaupimo ir gebėjimo susidoroti su reikalų antplūdžiu. Mergelė pasiruošusi visa tai pademonstruoti, tačiau aplinkiniai ją išves iš kantrybės, todėl bus sunku susikaupti. Kad padarytų viską, ką suplanavo, Mergelė turėtų bent kurį laiką pasislėpti nuo šurmulio. Rami ir nuošali vieta, kur ji galėtų užsirakinti, – tai yra viskas, ko Mergelei šiandien reikia, kad išjudintų kalnus.

Svarstyklės

Šiandien Svarstyklės norės bendrauti. Įprasti paviršutiniški pokalbiai gali jas erzinti. Tačiau jei jos nori artimiau pažinti žmogų, patariama to neatidėlioti kitai dienai. Nesvarbu, kas tai – Svarstyklių mylimasis, kolega ar partneris. Šiandien pasikalbėkite su juo nuoširdžiai, sužinokite, apie ką jis galvoja ir ko siekia. Tai gali būti pirmasis žingsnis jūsų ypatingų santykių link.

Skorpionas

Šiandien Skorpionui gali atrodyti, kad jis iš visų jėgų stengiasi išvengti konfliktų, tačiau konfliktai patys jį suranda. Susipriešinimas, įžeidimai – visa tai bus ten, kur pasirodys Skorpionas. Tiesą sakant, būtent jis ir bus nesusipratimų priežastis: diena žada būti karšta nuo emocijų, užteks bet kokios kibirkšties liepsnai įžiebti! Skorpionui reikėtų ramiau reaguoti į aplinkinių smulkias provokacijas.

Šaulys

Šiandien Šauliams patariama nekelti sau naujų grandiozinių užduočių. Tai diena, kai jam nieko nereikia įrodinėti – nei sau, nei kitiems. Kai kurie dalykai jau padaryti, o kiti kol kas palauks. Šiandien Šauliui patariama trumpam atsipūsti, atsipalaiduoti ir pailsėti. Jei jis negali sėdėti ramiai, vietoj didelių reikalų jis turėtų imtis tų, kurie iš jo pareikalaus mažiausiai psichinių jėgų, pavyzdžiui, namų darbų. Arba bent jau suskaidyti vieną didelį projektą į kelis paprastus etapus.

Ožiaragis

Šiandien Ožiaragis praras daug ryšių. Ir dėl to pirmiausia kaltas pats Ožiaragis – bendrauti su žmonėmis jam bus sunkiau nei įprastai. Jei jis vis dėlto prisivers bendrauti, vargu ar iš to išeis kažkas gero: jo irzlumas gali išprovokuoti kivirčus. Tad Ožiaragiui šiandien reikėtų pasikliauti tik savimi – jam seksis tais atvejais, kai jis veiks vienas.

Vandenis

Šiandien Vandenis supras posakio „Visas gyvenimas yra teatras“ reikšmę, nes spektaklyje jis atliks pagrindinį vaidmenį. Jausmas, kad jis yra scenoje, dėmesio centre, Vandenį gali persekioti visą dieną, priversdamas elgtis atitinkamai, t. y. provokuojamai. Be to, Vandenis šiandien gali išbandyti tragišką vaidmenį, priekaištaudamas kitiems, kad jie jo nevertina ir nesupranta. Kad tragedija nevirstų komedija, Vandenis neturėtų per daug savęs gailėti – jei tikrai yra priežastis, tegul tai daro už jį kiti.

Žuvys

Šiandien Žuvims žadama rami diena, kurią geriau praleisti atliekant namų ruošos darbus ar kuriant ateities planus. Pradėkite tvarkyti, susidėliokite daiktus į lentynas ir kartu susitvarkykite mintis. Žuvims nepakenks apžvelgti, kas pastaruoju metu buvo nuveikta, o tada pagalvoti apie artimiausios ateities veiksmų planą. Tačiau Žuvims šiandien reikia vengti susidūrimų su artimaisiais – net ir menkos nuoskaudos gali baigtis rimtais kivirčais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Graži

Foto...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS