Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 16 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 16 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė spalio 16-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Profesinė ir verslo situacija šiandien nekels nerimo, jeigu viskas klostysis kaip suplanuota. Niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų. Derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius, kurie jus dalykiškai įpareigoja.

JAUTIS. Diena bus kupina smulkių buitinių rūpesčių. Tačiau jūs nebūsite nusiteikę skubėti, įtemptai dirbti ir mieliau mėgausitės tuo, kas malonu, romantiška. Nebloga diena kūrybinei veiklai. Galite gauti kvietimą į pasimatymą ar pobūvį.

DVYNIAI. Būsite jautrūs ir kiek išsiblaškę. Netinkama diena praktiškiems reikalams, bet tinkama konfidencialiems. Galbūt aktualūs taps kai kurie slapti dalykai. Itin rūpinkitės sveikata, nes savo organizmo atsparumu šiuo metu negalite pasitikėti.

VĖŽYS. Su draugais, bendraminčiais šiandien nesunkiai rasite bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Tarp jų bus tokių, kurie jums gali padėti, teisingai patarti, nukreipti. Galbūt turėsite reikalų su žiniasklaida arba ką nors aktyviai reklamuosite.

LIŪTAS. Regis, jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Palanku tartis dėl įsidarbinimo, atlygio už paslaugą, darbą ir pan. Galbūt teks priimti svarbų sprendimą arba pasinaudoti ankstesne patirtimi, pažintimi.

MERGELĖ. Nuovokumas ir tvirtumas šiandien jums padės laimėti įtakingo asmens palankumą, apginti savo tiesą ar interesą. Galbūt pagaliau gautas konkretus pasiūlymas išplėš jus iš netikrumo gniaužtų. Iš toli gali atvykti svečias arba gausite žinią, kvietimą.

SVARSTYKLĖS. Galite gerai pasirodyti profesinėje ir mokslinėje veikloje, ypač jeigu reikės kitus kažkuo įtikinti, prastumti reformų planą. Būkite apdairūs finansiniuose reikaluose. Dėl palūkanų, mokesčių, atlygio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

SKORPIONAS. Būsite labai jautrūs ir emocionalūs. Dėl skonių ir interesų skirtumo gali kilti nedidelis konfliktas. Jeigu pasistengsite, jums pavyks įtikinti aplinkinius jūsų planų rimtumu ir gera valia. Tuomet turėsite galimybę kai ką pakreipti naudinga linkme.

ŠAULYS. Iš darbdavio arba verslo partnerio galite gauti dėmesio vertą pasiūlymą. Visgi daugiausiai jėgų ir laiko šiandien atims įprasta rutina. Teks rimtai rūpintis paprastais praktiniais dalykais, namų ūkiu, sveikata, įvaizdžiu.

OŽIARAGIS. Jeigu norite tikros asmeninės laimės, orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų, įsipareigojimo, o ne į lengvabūdiškus nuotykius. Tikriausiai subrandinsite neblogą kūrybinį sumanymą ir jis bus įvertintas verslo partnerių, vadovybės.

VANDENIS. Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę galite būti kur kas įdomesnių dalykų. Derėtų rimčiau įvertinti santykius su kitais žmonėmis ir neignoruoti jų poreikių.

ŽUVYS. Seksis įvairaus pobūdžio organizacinė bei kūrybinė veikla. Pravartu pasidomėti artimų žmonių reikalais, ieškoti reikalingos informacijos, mokytis. Galite gauti pasiūlymą iš dominančio žmogaus.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...,puikus HOROSKOPAS...,

mano!!! DEVIZAS...,niekuomet neSKUBEK ir nesiNERVINK...,megaukis ESAMUOJU LAIKU ir PATS SAVIMI...,JAUTIS... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS