Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 18 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 18 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 18-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien iki pietų būsite gana inertiški, neveiklūs. Vėliau pamažu išsijudinsite, sulauksite dėmesio iš draugų, kolegų. Galite gauti kvietimą į bendraminčių ar draugo organizuojamą renginį.

JAUTIS. Tai turėtų būti gana rami diena, arba tos ramybės jums labai reikės. Galbūt pasižymėsite kūrybos, meno, medicinos srityse. Regis, jausitės kiek vieniši, gailėsite savęs. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

DVYNIAI. Šiandien stengsitės rimtai padirbėti, įveikti sunkumus ir turbūt tai duos neblogus vaisius. Galbūt vyksite į viešą renginį arba patys kažką organizuosite. Regis, ir flirtams laiko surasite.

VĖŽYS. Šiandien jus labiausiai domins veikla, susijusi su politika, administravimu, mokslu. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti. Galite tikėtis moralinio ir finansinio įvertinimo.

LIŪTAS. Jus gali maloniai nustebinti ypatingo asmens dėmesys. Beveik visur jums seksis, ypač jeigu pasitelksite humoro jausmą. Visgi būsite linkę kiek sureikšminti įvykusius pokalbius, išgirstus komplimentus.

MERGELĖ. Šiandien tiktų pasirašyti sutartis, prisiimti finansinius įsipareigojimus, derėtis. Jums gali pavykti atgauti skolą arba kažką pasiskolinti, pasirūpinti kreditu, nuoma, verslu.

SVARSTYKLĖS. Šiandien kartu su partneriu tarkitės dėl svarbių sprendimų. Regis, jūsų naudai gali pasitarnauti ne tik partneriai, bet ir konkurentai. Jie gali pamėtėti neblogų idėjų.

SKORPIONAS. Gana palankiai turėtų spręstis klausimas, susijęs su įsidarbinimu, studijomis arba sveikatos atstatymu. Regis, daug dėmesio skirsite išvaizdai, stiliaus formavimui.

ŠAULYS. Šiandien palanku skirti pasimatymus, susitikti su bičiuliais, gerbėjais, reikštis scenoje, projektinėje veikloje ir pan. Jeigu nepasiseks meilėje, tai galbūt sėkmė nusišypsos žaidime, konkurse.

OŽIARAGIS. Padaugės sentimentų šeimai, tėvams, praeičiai. Geriausiai jausitės namuose arba tokioje vietoje, kur nėra triukšmo, šurmulio, svetimų žmonių. Mielai tvarkysite buitį, aplinką.

VANDENIS. Diena bus įdomi ir gana sėkminga, jeigu užsiimate žiniasklaida, tarpininkavimu, reklama, komercija, logistika. Jus gali pakviesti į įdomų renginį.

ŽUVYS. Šiandien palanku tvarkyti dokumentus ir reikalus, susijusius su darbu ar įsidarbinimu, verslu, nekilnojamuoju turtu, įvaizdžio koregavimu. Kai kas tikrai pavyks.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS