Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 18 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 18 D.)

  • 0

Avinas

Ne tik kad trūks diplomatiškumo, bet ir absoliučiai jo nebus. Sprendimai bus negailestingai griežti. Ir nesvarbu, kad kritiška Avino nuomonė pasiteisins, o žodžiai bus įtikinami. Nereikėtų pamiršti ir apie aplinkinių savimeilę, antraip visą dieną tęsis nesibaigiantys ir visiškai beprasmiai konfliktai.

Jautis

Geriausia imtis seniai pribrendusių buities darbų, kurie buvo atidėti geresniems laikams. Manykite, kad tie geresni laikai jau atėjo. Veikti reikėtų greitai, aiškiai ir efektyviai. Galima, pavyzdžiui, pagaliau imtis nuolat atidėliojamo remonto arba bent jau perstatyti baldus.

Dvyniai

Galima rasti daugybę galimybių savo įvairiems talentams panaudoti. Bus daug lengviau susidoroti su reikalais nei įprastai, o rasti sprendimai išsiskirs šmaikštumu, paprastumu ir efektyvumu. Bendraujant su kitais Dvyniams nepakenks stebėti, ką kalba, nes jų šmaikštūs pasisakymai gali pridaryti rūpesčių ne tik aplinkiniams, bet ir jiems patiems.

Vėžys

Nepakenks kaip reikiant užsiimti buhalterija, ir tai pasakytina ne tiek apie darbą, kiek savo paties piniginę. Vėžys pagaliau galės įsitikinti, kad pinigai mėgsta būti skaičiuojami. Protingai paskirstytos lėšos leis rasti pinigų norimiems pirkiniams ir kartu išvengti visiškai nereikalingų išlaidų.

Liūtas

Svarbu prisiminti, kad kalbėti reikia atsargiau. Nesuvaldomas tiesumo siekimas galbūt vertas pagarbos, bet vis tiek nederėtų rėžti visos tiesos aplinkiniams į akis. Vėliau galite pasigailėti dėl to. Be to, ir suklysti lengva.

Mergelė

Reikėtų ryžto ir aiškumo, tačiau Mergelė šių savybių kaip tik stokos.  Poreikis priimti bet kokius sprendimus šią dieną erzins ir slėgs. Dėl šios priežasties šiandien verčiau nekurkite rimtų planų ir, jei įmanoma, atidėkite reikalus vėlesniam laikui.

Svarstyklės

Galite rimtai pasinerti į fantastiškas idėjas ir planus. Kai kurios iš šių idėjų gali būti įdomios, tačiau apskritai nepakenks į gyvenimą žiūrėti šiek tiek realistiškiau. Per daug nesusižavėkite fantazijomis, juo labiau – sudėtingomis schemomis. Pasirinkite ką nors paprastesnio ir pasijusite laimingi.

Skorpionas

Puikiai seksis tvarkyti asmeninius reikalus. Reikėtų viską gerai apgalvoti, be gailesčio atmesti tai, kas neperspektyvu. Ir atvirkščiai: sutelkti dėmesį į tuos projektus, kuriuos įgyvendinant sėkmės tikimybė – maksimali. Tam ir reikėtų skirti šią dieną. Svarbiausia neapsunkinti situacijos: jūsų sėkmės paslaptis yra ryžtas ir paprastumas.

Šaulys

Gera galimybė įgyvendinti kai kuriuos savo ekstravagantiškus sumanymus. Na, o jei tokių sumanymų nėra, pats laikas pagalvoti apie tai ir pabandyti juos įgyvendinti. Žinoma, nebūtinai viskas klostysis sklandžiai, tačiau sėkmės tikimybė užsiimant tokiais reikalais šiandien daug didesnė nei paprastai.

Ožiaragis

Jausite energijos perteklių. Aktyvumas bus toks didelis, kad sugebėsite jei ne kalnus pajudinti, tai bent nepalikti nebaigtų reikalų. Pabus dar viena naudinga savybė – minčių ir veiksmų ryžtingumas. Deja, takto šiandien pritrūks.

Vandenis

Aplinkybės judins ir skubins. Laukia daug įvairiausių darbų ir rūpesčių. Vis dėlto darbai žada būti pozityvūs, o Vandenio pastangos nenueis veltui. Galimybė pailsėti ir pasirūpinti savimi atsiras tik vėlyvą popietę.

Žuvys

Seksis organizuoti ir planuoti. Šiandien sukurti planai bus paprasti ir efektyvūs. Pastebėsite bet kokią smulkmeną. Vienintelis dalykas, kurio reikėtų vengti, – pernelyg didelio priekabumo. Net ir menkas kažkieno aplaidumas gali Žuvis paskatinti sukelti jei ne audrą, tai bent norą paniurzgėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS