Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 18 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 18 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 18-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Diena gali pažerti keistų atsitiktinumų. Regis, jums nepatiks užuominos apie artimą žmogų arba to asmens išsisukinėjimas aktualiu klausimu, nenuoširdumas, delsimas.

JAUTIS. Domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite sutartį. Tačiau galite gauti ir abejotiną pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti.

DVYNIAI. Būsite keisti ir neramūs. Įmanomas netikėtumas, kuris išmuš iš pusiausvyros, privers elgtis neįprastai, rizikuoti. Galite pakenkti savo arba kito žmogaus reputacijai.

VĖŽYS. Jūsų savijauta šiandien gali būti nekokia. Optimizmo labai sumažės, jeigu pasipils priekaištai iš artimiausių žmonių. Nemalonios smulkmenos gali užgožti tikrąsias vertybes bei siekius, sulaikyti nuo to, ką numatėte.

LIŪTAS. Jeigu neatsakingai skolinatės arba skolinate, tai gali pakenkti draugiškiems santykiams. Draugiškumas ir dosnumas yra labai geri dalykai, tačiau įsipareigojimus reikia aiškiai apibrėžti ir jų laikytis.

MERGELĖ. Galimi nenumatyti įvykiai, todėl svarbu vengti rizikos ir gerai apsidrausti. Profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos arba priverstinai diegiamos naujovės. Neskubėkite nei pulti į jas stačia galva, nei nuo jų bėgti.

SVARSTYKLĖS. Galima žinia iš oficialios institucijos. Jums derėtų vykdyti seniau prisiimtus įsipareigojimus, bet tuo pačiu neignoruokite ir galimų ateities planų, jų aptarimų. Nemažų išlaidų gali pareikalauti su mokslu arba kelione susiję reikalai.

SKORPIONAS. Nors stengsitės būti optimistai, tačiau pasijusite nelabai maloniai, nes teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Nerimo kels ir sveikata. Galbūt su įtampa lauksite kažkokio atsakymo, rezultatų.

ŠAULYS. Regis, nebus nieko, kas šiandien galėtų stoti jums skersai kelio. Galite leistis į lengvabūdišką avantiūrą arba išlieti susikaupusias pretenzijas. Jeigu taip mėginsite įgelti dominančiam žmogui, tai tikslas bus pasiektas, bet laukia nepavydėtinas atoveiksmis.

OŽIARAGIS. Regis, šiokių tokių rūpesčių sukels sveikatos problema arba nesusikalbėjimas su kolega, klientais ar kažkuo iš artimos aplinkos žmonių. Peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Tikriausiai pats metas kai ką pakeisti.

VANDENIS. Kils noras rizikuoti, eksperimentuoti. Visgi reikėtų vengti spekuliacijų, aferų ir labiau pasikliauti patikrintomis galimybėmis. Netikėtų rūpesčių gali sukelti vaikai arba draugai, pažįstami.

ŽUVYS. Jums nelabai seksis būti racionaliems, konkretiems. Kur kas paprasčiau atrodys fantazuoti, manipuliuoti, apsimesti. Nesitikėkite, kad nesąžiningumu ką nors pasieksite.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS