Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 20-ai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien norėsis pailsėti ramiame namų užutekyje. Galite užsisklęsti savyje ir vidiniame pasaulyje bei prisiminimuose pasijusti laimingesni. Nieko gero, jeigu imsite savęs gailėtis, graužtis, kad kažko neturite, nepasiekėte.

JAUTIS. Šiandien tikriausiai nenuobodžiausite. Būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti su pažįstamais ir su nepažįstamais žmonėmis. Regis, „prilipsite” prie interneto. Gali labai rūpėti mokslo reikalai, teisiniai klausimai.

DVYNIAI. Suksite galvą dėl piniginių reikalų, nuosavybės klausimų. Ši diena žada išlaidas, o jeigu apsiimsite papildomai padirbėti – tai galbūt ir pajamas. Reikalaukite, kad paslauga ar prekė, už kurią mokate, būtų kokybiška.

VĖŽYS. Jums derėtų nepamiršti, kad visi malonumai turi kainą. Jeigu norite darnos, meilės, jaukumo, turite prisidėti prie šių dalykų sukūrimo bei išsaugojimo. Būkite dėmesingesni ir dosnesni mylimam žmogui, vaikams.

LIŪTAS. Stokosite energijos, jausitės vieniši. Jeigu išvakarėse vartojote alkoholį arba teko raminti įkaušusį šeimos narį, savijauta bus nekokia. Būkite atidesni savo sveikatai, rūpinkitės išvaizda, kuo daugiau ilsėkitės.

MERGELĖ. Šiandien įvairiais būdais ieškosite tinkamos draugijos, nes jokiu būdu nenorėsite būti vieni. Galite tikėtis didesnio tarpusavio supratimo, dėmesingumo, draugiškų papokštavimų, o gal ir romantikos.

SVARSTYKLĖS. Šiandien labai stengsitės laikyti vadeles savo rankose ir diktuoti aplinkiniams jų teises bei pareigas. Tuo tarpu aplinkiniams reikia supratimo ir širdies šilumos. Įsivaizduokite save kitų vietoje ir suprasite, ką turite daryti.

SKORPIONAS. Jums puikiai seksis mokytis ir mokyti, tvarkyti tarptautinius reikalus, publikuoti ir pan. Visgi jus stebės griežtas žvilgsnis, kuris vėliau turbūt taps net labai susidomėjęs.

ŠAULYS. Tai gali būti gero apetito ir gausių pirkinių diena. Jeigu jūsų paprašys paskolinti pinigų arba naudingą daiktą, turbūt tai padarysite lengva ranka. Galbūt kils idėjų keisti įvaizdį, koreguoti gyvenimo būdą.

OŽIARAGIS. Gali būti, kad teks aiškintis santykius. Neskubinkite įvykių meilės reikaluose. Spaudimas ir kaprizai gali pakenkti. Viskas išeis į gera, jeigu nepamiršite saiko ir spinduliuosite į aplinką dvasinę šilumą, nes tai, ką dalinsite, gausite ir patys.

VANDENIS. Rūpės neseniai pradėti darbai. Jausitės už juos atsakingi ir tai šiek tiek vargins. Pravartu daugiau dėmesio skirti mitybai, sveikatos ir grožio profilaktikai.

ŽUVYS. Norėsis, sublizgėti privalumais, talentais. Kuo daugiau laiko šiandien praleiskite su tais, kuriuos mylite ir kurių draugija jus džiugina. Tikėtina, kad meilė, muzika bei svajonės atgaivins jausmus, dovanos malonų atokvėpį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS