Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 24 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 24 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė spalio 24-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Žmonės, kuriuos sutiksite, apibers jus klausimais ir naujienomis. Galbūt tam tikra informacija galėsite pasinaudoti siekdami savo tikslų. O galbūt patys turite ką pasiūlyti pašnekovams. Saugokite nuo pavojų vaikus.

JAUTIS. Šiandien dėl savo perdėto jautrumo sureikšminsite viską, ką girdite apie save iš kitų, net jei jų nepažįstate. Visgi popietė, vakaras suteiks progų pasijusti tvirčiau, pasijusti įvertintiems arba mylimiems. Saugokitės ugnies, elektros iškrovos.

DVYNIAI. Šiandien būsite linkę fantazuoti arba nerealiai įsivaizduoti ir vertinti kai kuriuos dalykus. Jei kur nors vyksite, nežiopsokite kelyje ir viešumoje laikykitės atstumo nuo nepažįstamų žmonių. Verčiau keliaukite virtualioje internetinėje erdvėje nei realiai.

VĖŽYS. Šiandieną jums prireiks psichologinio įžvalgumo, kad jūsų neišnaudotų svetimų pinigų mėgėjai. Gali tekti spręsti technines problemas. Jūs turbūt prisiplanavote daug veiklos. Neišeikvokite viso laiko pareigoms. Raskite jo ir meilei, vaikams, hobiui.

LIŪTAS. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jeigu susitiksite su patinkančiu asmeniu. O jei turite antrąją pusę, geriausia būtų laisvalaikį leisti kartu. Saugokitės elektros iškrovos.

MERGELĖ. Turėsite galimybių gerai pasidarbuoti arba kokybiškai pailsėti. Regis, jus sups patikimi žmonės. O galbūt jūs tiesiog nebūsite reiklūs ir džiaugsitės ta draugija, kuri susiburs kam nors patalkinti ar ką nors paminėti, atšvęsti.

SVARSTYKLĖS. Regis, jums norėsis pramogų ir turbūt jų susigalvosite pagal savo finansines ir kitokias galimybes. Vieniems maloniausia bus likti namuose ir patinginiauti, pasvajoti. Kitiems būtinai reikės aktyvaus laisvalaikio.

SKORPIONAS. Daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, giminėms, gerovei, komfortui. Galimi jaudinami prisiminimai. Kontroliuokite emocijas, nesivelkite į konfliktus, saugokitės elektros iškrovos, ugnies.

ŠAULYS. Mokėsite įkalbėti žmones, kad palaikytų jūsų nuomonę ar sumanymus. Galbūt tai tebus palaikymas komentuojant, tačiau vis tiek malonu. Tinkamai elkitės su gyvūnais, antraip kils nemalonumų.

OŽIARAGIS. Regis, jums džiaugsmo teiks komfortas, gražūs daiktai ir vaizdai, meilė, draugystė. Regis, pasijusite svarbūs, nes jūsų bus klausiama patarimų, prašoma pasidalinti patirtimi ir pan.

VANDENIS. Svarbius planus ir projektus kurkite tik savo galvoje, bet garsiai apie juos su bet kuo kol kas nekalbėkite. Nesielkite impulsyviai. Santūriai reikškite mintis, nieko grubiai nereikalaukite. Saugokitės traumų, neprovokuokite agresijos.

ŽUVYS. Emocijų kels netyčia sužinotos paslaptys. Galima nauda iš slapto sandėrio. O galbūt jums teks aiškintis dėl nuslėptų dalykų su artimu žmogumi. Kuo mažiau plepėsite, tuo daugiau laimėsite.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Moteris

,žuvys puva

SUSIJUSIOS NAUJIENOS