Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 4 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 4-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Tikėtini svarbūs susitikimai, interviu. Galbūt pradėsite diegti perspektyvias naujoves, pasiremdami užsieniečių patirtimi ar jų konkrečia pagalba. Vakare būkite atsargūs bendraudami su konfliktiškais asmenimis. Saugokitės traumų.

JAUTIS. Šiandien lengva išprovokuoti skyrybas, nesantaiką. Pasistenkite, kad diena būtų kuo ramesnė. Sumokėkite mokesčius, kelkite kultūrinį ir intelektinį lygį, pagarbiai elkitės su kitais žmonėmis.

DVYNIAI. Kai kuriose srityse iniciatyvą perims kiti žmonės, o jums beliks stebėti, kaip klostosi aplinkybės, ir tikėtis, kad nei jų, nei jūsų neaplenks sėkmė. Tikriausiai vakare susidursite su kliūtimis, jeigu tvarkote ūkinius, techninius reikalus.

VĖŽYS. Suksitės kaip bitės darbštuolės ir diena neprailgs. Visgi vakare dėl nuovargio būsite labai dirglūs ir galite išprovokuoti negatyvią artimo žmogaus reakciją, gal netgi agresiją. Tinkamai elkitės su technika, kompiuterine įranga.

LIŪTAS. Daug dėmesio skirsite meilės objektui, vaikams. Tikriausiai leisite sau paišdykauti, atsipalaiduoti labiau nei paprastai. Vakare pasisaugokite traumų, tinkamai elkitės su aštriais daiktais, technika.

MERGELĖ. Šiandien prioritetą teiksite artimiems žmonėms, namams, savo buičiai. Visos mintys ir suksis apie tai, o ne apie darbą. Apdairiai elkitės su pinigais. Prieš ką nors užstatydami, skolindami, pirkdami ar parduodami, gerai paskaičiuokite.

SVARSTYKLĖS. Tikėtini pokalbiai su verslininkais, žiniasklaida. Galima ir nauda, ir nuostolis. Tikriausiai gausite pajamų iš komercijos, ankstesnio įdirbio ir pan. Saugokitės ugnies, avarijų.

SKORPIONAS. Diena turėtų būti produktyvi verslo, nekilnojamojo turto srityse. Tačiau vakare gauta informacija gali jus suerzinti. Galbūt įsižeisite dėl komentaro, paremto apkalbomis.

ŠAULYS. Jūsų jautrumas, o gal ir dosnumas gali nustebinti kai kuriuos pažįstamus. Regis, jau rytoj tai gali virsti priverstiniu taupumu, nes „sulieknės„ jūsų banko sąskaita ar piniginė. Nebūkite išsiblaškę prie vairo, gatvėje.

OŽIARAGIS. Šiandien labai įtariai žvelgsite į reformas darbe, politikoje. Kad būtų mažiau įtampos, patartina leistis į kompromisus, suteikti galimybę labiau reikštis kitiems. Būkite taktiški, atsargūs, venkite rizikos, konfliktų.

VANDENIS. Diena pralėks intensyviai bendraujant, domintis svetimais reikalais ir įvairia informacija. Vieni įvykiai, pokalbiai skatins džiūgauti, kurti optimistinius planus, riesti nosį, kiti vargins. Vakare pasijusite tokie nusiplūkę, kad norėsis tik vienumos.

ŽUVYS. Rūpesčių ir įtampos kupina diena. Dalykiniai pokalbiai gali pakrypti kiek netikėta linkme. Regis, skubėsite pulti, kad nereikėtų gintis. Galbūt teks intensyviai diskutuoti, kažką įrodinėti aplinkiniams arba visuomenei.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS