Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 5 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 5-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Būsite nusiteikę politikuoti ir tuo galite ne vienam įkyrėti. Regis, ir jums patiems išgirstos naujienos sukels susirūpinimo, susierzinimo. Vakare elkitės taip, kad išvengtumėte šalto priekaištų dušo.

JAUTIS. Veikiausiai vykdysite planą, jeigu buvote suplanavę vykti į ekskursiją, kelionę, konferenciją ar pan. Daug darbo turės tie, kurie ruošiasi pristatymams, paskaitoms. Vakare mieliau klajosite po virtualias erdves, nei realiai bendrausite.

DVYNIAI. Regis, jausite įtampą. Pyksite dėl negrąžinamos skolos, nesuteikiamos paramos arba dėl per didelio antrosios pusės išlaidumo, vien savo interesų paisymo. Viską įmanoma išspręsti sumaniomis derybomis.

VĖŽYS. Šiandieniai kontaktai bus gana nelinksmi. Nervins aplink pastebimas neteisingumas arba jus dominančio žmogaus nenoras su jumis turėti reikalų. Regis, neteisieji šiandien bus pajėgesni apginti savo pozicijas.

LIŪTAS. Kažkas jauks planus, vers keisti dienotvarkę. Jums gali priminti skolą arba paprašyti kažką paskolinti. Bet koks finansinis, turtinis įsipareigojimas gana rizikingas.

MERGELĖ. Tai turėtų būti veikli diena. Jeigu ją leisite su vaikais, atiduosite tiek energijos, kad netrukus norėsis nuo jų slėptis. Gali būti, kad rūpesčių kels konkursai, renginiai, ypač jeigu patys organizuojate arba esate dalyviai.

SVARSTYKLĖS. Stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu buitinių problemų. Galbūt taip mėginsite pabėgti nuo nerimo, susijusio su šeima, partneryste, meile. Būkite atidesni artimo žmogaus poreikiams ir problemoms. Kartu viską išspręsite lengviau.

SKORPIONAS. Jums nelabai norėsis bendrauti, tačiau neišvengsite giminių ar kaimynų draugijos. Dieną dar neblogai sutarsite su visuomene, aplinkiniais, tačiau vakare kantrybės ims stigti. Dėl kažkokio poelgio jums gali tekti apgailestauti.

ŠAULYS. Šiandien turbūt domėsitės nekilnojamojo turto rinka, ieškosite pageidaujamų prekių, paslaugų. Noriai dalinsitės gauta informacija su kitais. Visgi dėl vienos sutartos ar net apmokėtos prekės arba paslaugos vakare imsite abejoti.

OŽIARAGIS. Šiandien labai jautriai reaguosite į bet kokį nesusipratimą. Jums atrodys, kad artimas žmogus elgiasi neteisingai, išnaudoja. Visgi vakare gali pavykti susitarti dėl svarbaus praktinio reikalo.

VANDENIS. Būsite lengvai pažeidžiami ir fizine, ir ideologine prasme. Jumis mėgins manipuliuoti abejotinos moralės asmenys. Galite sulaukti keistų pasiūlymų. Nekokia diena sveikatai.

ŽUVYS. Be reikalo nersitės iš kailio, stengdamiesi visiems įtikti arba gauti kažkokios naudos. Naujų pažįstamų idealizuoti nederėtų, ypač jei dar nežinote, ko galite iš jų tikėtis. Patikimesni tie, kuriuos pažįstate seniai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS