Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 11 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 11-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Girdima informacija žada kažkokias naujoves. Tačiau skubėjimas jums šiandien gali pakišti koją. Arba jūs pakenksite kitiems, juos skubindami. Kad ir ką darytumėte, pasitelkite išmintį, pagrįstas žinias ir draugišką supratingumą.

JAUTIS. Jeigu kils noras daryti rimtus pokyčius, verta pagalvoti apie galimus padarinius. Tikėtini pasiūlymai, kaip papildyti piniginę. Tuo tikslu gali tekti neplanuotai padirbėti.

DVYNIAI. Turėsite galimybių pritraukti reikiamų žmonių dėmesį, pasijusti pagerbti. Gebėjimas pažvelgti tarsi iš toli, iš perspektyvos gali padiktuoti jums svarbų sprendimą.

VĖŽYS. Šiandien jus gali nustebinti virtualus ar realus pažįstamas savo neįprastu elgesiu, mąstymu. Turbūt pamanysite, kad tuo žmogumi verta susidomėti. Galite pasiduoti romantiškam polėkiui. Tačiau į finansinę avantiūrą nepulkite stačia galva.

LIŪTAS. Apie dominantį asmenį galite sužinoti naujienų, kurios pakeis kai kurias jūsų nuostatas ar viltis. Į gautą darbo pasiūlymą ar siūlomą papildomą veiklą nenumokite ranka.

MERGELĖ. Diena bus kupina rūpesčių. Jeigu ne darbas ar mokslas, tai sveikata taps svarbiausia aktualija. Venkite nekokybiško maisto, alkoholio, saugokitės infekcijų. Pravartu užsiimti sveikatos ir grožio profilaktika.

SVARSTYKLĖS. Tikėtini viliojami pasiūlymai arba jūs matysite ir girdėsite tai, ką norite. Persipins tikrovė ir žaidimas, nuoširdūs jausmai ir vaidyba. Pasitelkite kantrybę bendraudami su vaikais.

SKORPIONAS. Nors ši diena jums bus emociškai nelengva, vis dėlto nusimato džiuginamų įvykių, flirtų. Namuose neišvengsite šiokios tokios betvarkės, o ir į jūsų sielą gali įsibrauti gūsis chaoso. Vakare staiga pajusite, kad norisi naujovių, permainų.

ŠAULYS. Gali būti, kad teks duoti ar imti interviu, arba kitaip viešai išreikšti tam tikrą savo poziciją. Gali kilti minčių apie lengvesnės duonos paieškas, įdomesnę veiklą. Neskubėkite apsispręsti dėl kelionės, nes šiandien galite klysti.

OŽIARAGIS. Pasižymėsite išlaidumu, dosnumu, norėsite malonumų. Galite sau nusipirkti nepigų daiktą, paslaugą. Stenkitės rasti džiaugsmo smulkmenose. Pernelyg nelepinkite vaikų.

VANDENIS. Galite įgyvendinti savo siekius, tačiau tam reikalingas nemažas palaikymas iš šalies. Regis, mėginsite kontroliuoti kitus žmones, manipuliuoti jų jausmais. Veikite labai subtiliai, antraip galite sukelti priešingą reakciją nei ta, kurios tikitės.

ŽUVYS. Nors jums labai svarbus atrodys draugiškumas, solidarumas, šiandien nepageidausite jokios draugijos. Galbūt jos nerasite, o gal sunegaluosite ir pasirinkite buvimą vienumoje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS