Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 15 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 15 D.)

  • 1

AVINAS. Galite lengvai gauti pageidaujamą pagalbą, informaciją. Kita vertus, nelabai racionaliai elgsitės su nuosavybe, pinigais, santaupomis. Derėtų pagalvoti apie tai, ką gausite arba prarasite, jei vilkinsite su ateities gerove susijusius sprendimus.

JAUTIS. Gana emocionali diena. Nesistenkite įtikti tiems, kurie jūsų nė nepastebi. Galite rasti svarbesnių užsiėmimų. Gali kilti puikių idėjų, kaip pagerinti materialinę ir socialinę savo padėtį. Svarbu elgtis garbingai, nekenkti reputacijai. Galvokite, ką kalbate.

DVYNIAI. Jeigu kažkas vyksta ne pagal jūsų planą, neskubėkite skaldyti iš degtuko vežimo. Gali būti, kad geriau seksis dirbti vienumoje, be skubos. Regis, intuicija jums bus puiki pagalbininkė.

VĖŽYS. Nenuobodi diena. Daug įvykių, bendravimo, o gal ir flirto. Įgysite didesnį aplinkinių pasitikėjimą, todėl galite gauti dosnų pasiūlymą. Su bendraminčiais galite rasti įdomių užsiėmimų. Tik nebūkite pernelyg patiklūs ir išlaidūs.

LIŪTAS. Regis, jūsų dalykinė iniciatyva ir patirtis bus įvertinta. Turėtų spręstis profesinės, bendradarbiavimo problemos, santykiai su svarbiais jums žmonėmis. Galite prisitraukti pasekėjų, partnerių ir išsiaiškinti jums kenkiančius asmenis.

MERGELĖ. Veikiausiai labai norėsis bent trumpam pakeisti aplinką arba pasiryžti rimtesniam pokyčiui. Verta pamąstyti apie tai, ar nereikėtų kelti kvalifikacijos, mokytis užsienio kalbų ir kitų reikalingų dalykų.

SVARSTYKLĖS. Būsite išradingi panaudodami brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, detales. Regis, aktyviai spręsite klausimus, susijusius su verslu, investicijomis, draudimu, mokesčiais.

SKORPIONAS. Galite patirti ypatingą įvykį ar suvokimą, susijusį su partneryste, konkurencija ar pan. Aplinkinių dėmesio nestigs, bet ne vien pozityvaus. Paisykite ne vien savo interesų.

ŠAULYS. Tai gali būti reikšminga diena, jeigu dalyvausite darbo interviu arba bus vertinami gydymosi, reabilitacijos rezultatai. Jeigu rinksitės naminį gyvūną, jis bus ypatingas.

OŽIARAGIS. Santykiuose su gerbėjais atsiras daugiau romantikos ir mažiau ramybės. Seksis kūrybinė veikla. Tikėtina, kad patirsite džiaugsmo iš meno, muzikos, o ypatingos prasmės – iš darbo ir bendravimo su vaikais.

VANDENIS. Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdienių klausimų ir problemų rate. Neplanuota linkme gali pakrypti šeimos nario situacija arba aktualus nuosavybės klausimas. Regis, gausite lauktą atsakymą.

ŽUVYS. Diena bus permaininga, kaip ir naujienos, kurių išgirsite. Gali atsirasti priežasčių nerimauti dėl artimos aplinkos žmogaus. Kai ką išspręsti galbūt padės kaimynas arba giminaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Debilams

laimė iki ausų...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS