Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 16 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 16 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 16-ajai, antradieniui.

AVINAS. Regis, jūsų dėmesio labai laukia susidomėję asmenys, draugai. Derėtų atsakingai vertinti savo ir kitų pažadus, pasiūlymus. Atsargiau elkitės su elektra, ugnimi.

JAUTIS. Šiandien labai padidės tikimybė užsikrėsti pavojinga infekcija, patirti atkrytį ar patekti į keblią situaciją dėl neatsargaus elgesio, išsiblaškymo, neblaivumo. Labiau saugokite save ir kitus.

DVYNIAI. Bendravimas socialiniuose tinkluose suteiks daug emocijų. Sužinosite kažką naujo, intriguojamo. Galite susižavėti kelionės pasiūlymu. Nekoks metas dėl to apsispręsti.

VĖŽYS. Būsite nusiteikę pasirodyti visuomenėje, megzti pažintis. Trokšite laimėti žmonių simpatijas bei dėmesį. Tačiau galite neįvertinti populiarumo kainos ir jo pinklių.

LIŪTAS. Dvasinė jūsų būsena bus nestabili, niekur nerasite sau vietos, jeigu neturite galimybės pasireikšti, pademonstruoti savo kompetencijos ar talentų. Šis poreikis gali būti ypač stiprus. Kai ką lengva sugriauti.

MERGELĖ. Gali būti, kad aplinkiniai skatins jus veltis į avantiūras, nuotykius. Bus geriau, jeigu jūs apie tai leisite sau tik pasvajoti. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Ši diena nekokia sveikatai, todėl jokia rizika nepatartina.

SVARSTYKLĖS. Jūsų pasitikėjimas savimi, draugiškumas gerai nuteiks aplinkinius, užtikrins jų palankumą. Kita vertus, susidursite ir su tokiais asmenimis, kurie nieko negerbia ir elgiasi neprognozuojamai. Venkite konfliktų.

SKORPIONAS. Šiandien nesiveržkite į jokius realius renginius, nes prioritetą turite teikti sveikatai, šeimos narių poreikiams. Pilietines iniciatyvas reikškite virtualioje erdvėje. Tik nieko neįžeidinėkite.

ŠAULYS. Šiandieną jausite didesnį aplinkinių susidomėjimą jūsų asmeniu. Galbūt pavyks sublizgėti asmeniniais privalumais. Arba kažkuo pasižymės jūsų vaikai. Visgi tai nėra gera diena sveikatai. Pasisaugokite.

OŽIARAGIS. Jeigu įmanoma, šiandien venkite susibūrimų ir kuo daugiau laiko skirkite poilsiui, atsipalaidavimui, bendravimui su šeima. Nešvaistykite pinigų nevertingiems menkniekiams.

VANDENIS. Galimi keisti netikėtumai, pasekmių atnešantys transporto įvykiai, pokalbiai ar komentarai. Regis, jūs ne su visais pašnekovais būsite pakantūs ir sąžiningi. Iš draugo ar artimo giminaičio galite sulaukti nerimą keliančios žinios.

ŽUVYS. Į jūsų šiandieninius planus įtrauktos pramogos, linksmybės nebūtinai realizuosis pagal sumanytą scenarijų. Gali pasireikšti sveikatos sutrikimas, pinigų stygius ar kt. Atsargiai kelyje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS