Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 21 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 21 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 21-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien kuo daugiau bendraukite. Pasikvieskite draugų, skirkite pasimatymus. Juo labiau neatsisakykite jums pateiktų pasiūlymų, pakvietimų. Vakare nebegalvokite apie darbo problemas.

JAUTIS. Po darbo aktyviai pailsėkite. Metas pakeisti kasdieninio gyvenimo ritmą, įdomiau leisti laisvalaikį. Neatsisakykite susitikti su senu pažįstamu – tai bus naudinga.

DVYNIAI. Jūsų mintys skries tolyn nuo rutinos. Palanki diena kelionei, realiam bei internetiniam bendravimui su platesniu pasauliu. Gausite įdomios informacijos, kuri gali praversti ateityje.

VĖŽYS. Galite pasiryžti permainai ar investicijai. Iš anksto apgalvokite tiek strategiją, tiek pasekmes. Būkite kantrūs, korektiški, sukurkite palankią aplinką. Svarbiausi troškimai tuomet turėtų pildytis.

LIŪTAS. Labiausiai atsiskleisite šeimoje, norus įgyvendinti trukdys nebent tik jūsų pretenzingumas ar pozityvaus optimizmo stoka. Palanku spręsti vedybinius ir kitokius tarpasmeninius klausimus.

MERGELĖ. Dalykinius pasiūlymus, jeigu tokių bus, reikėtų apsvarstyti, nes kai kurie gali būti išties verti dėmesio. Turbūt neišeis visko aprėpti vienu žvilgsniu. Įsižiūrėkite į smulkmenas – jos gali pasirodyti reikšmingos.

SVARSTYKLĖS. Turėsite vikriai suktis, jei esate susiję su pramogų verslu. Jeigu būsite atkaklūs, būtinai pasiseks. Bendraudami su vaikais ir mylimaisiais, daugiau juokaukite, žaiskite.

SKORPIONAS. Ypatingų problemų šiandien neturėtų iškilti. Tikriausiai apsiribosite buitimi ir paprasčiausiais kasdieniais darbeliais. Artimi žmonės į jus gali kreiptis su savo problemomis. Pasistenkite išklausyti.

ŠAULYS. Gera diena ataskaitų, rašto darbų užbaigimui, susitarimų įvykdymui. Kai ką turite suskubti atlikti būtent dabar neatidedant nė vienai dienai. Galite gauti naudingos informacijos.

OŽIARAGIS. Gali būti, kad šiandien jūsų sąskaitoje padaugės pinigų arba pasirašysite naudingą sutartį. Veiklos susijusios su vaikais, sportu, turizmu, pramogų sfera duos gerų rezultatų.

VANDENIS. Būsite emocionalūs, nepastovių nuotaikų. Iš ryto galite dėl kažko suirzti, sukonfliktuoti. Nuotaika stipriai pagerės, jeigu nepristigs valios atlikti tai, ką planavote.

ŽUVYS. Mokėkite rasti džiaugsmo smulkmenose. Pažvelkite į viską tarsi iš šalies, pafantazuokite. Vakare pravartu atitrūkti nuo praktinių darbo rūpesčių. Gali išsipildyti kai kurie slapti jūsų lūkesčiai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS