Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 22 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 22-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Galimos nenumatytos aplinkybės, dėl kurių teks keisti kai kuriuos planus. Galbūt atvyks senas draugas, pažįstamas. Pasitelkite kantrybę bendraudami su vaikais bei mylimu žmogumi.

JAUTIS. Būsite gana neramūs. Rimčiau susimąstyti ar prisiminti ankstesnius laikus privers pažįstamo žmogaus žinia, vizitas, pasiūlymas. Svyruosite tarp kelių pasirinkimo variantų.

DVYNIAI. Jeigu realiai nepasiduosite vidiniam polėkiui kur nors toliau išvažiuoti, bent pakeliausite interneto platybėse. Galbūt domėsitės kelionėmis, konferencijomis, tarptautiniais įvykiais, o galbūt uoliai mokysitės, ruošite projektus ar pan.

VĖŽYS. Gana nerami diena. Galbūt teks aiškintis dėl neracionalių išlaidų, padaryto nuostolio ar pan. Kita vertus, galite atgauti skolą, susitarti dėl atlygio, tarpininkavimo ar pan. Gali kilti ūpas kaip reikiant išsikuopti namus. To ir imkitės.

LIŪTAS. Šiandien daug kas priklausys nuo antrosios pusės ar kitų žmonių valios bei materialinių galimybių. Mažiau reikalaukite ir tikėkitės, tuomet nusivilti neteks. Nesileiskite išvedami iš pusiausvyros, kad ir ką kiti kalbėtų.

MERGELĖ. Nesėdėkite be darbo, antraip išprovokuosite įtampą santykiuose su tais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų gerovė. Užsiimkite ūkiniais, praktiniais reikalais.

SVARSTYKLĖS. Galite išgirsti gandų apie asmenį, kuriam esate neabejingi. Galbūt tai paskatins dar labiau juo domėtis. Galimas spontaniškas nuotykis. Labiau rūpinkitės vaikais.

SKORPIONAS. Jei santykiai su artimiausiais žmonėmis bus darnūs, visur jausitės gerai, norėsis pasiraityti rankoves ir pasidarbuoti namuose, ūkyje.

ŠAULYS. Teks nemažai bendrauti su draugais, giminaičiais ar kaimynais. Iš pažįstamo žmogaus ar kito šaltinio sužinota informacija netikėtai gali pasirodyti jums labai aktuali. 

OŽIARAGIS. Materialinių poreikių tenkinimas jums šiandien rūpės bene labiausiai. Regis, pasistengsite, kad nieko netrūktų vaikams, mylimam žmogui, o ir save kils noras nudžiuginti kokia nors miela smulkmena.

VANDENIS. Pasireikš nuotaikų kaita, ir tai atsispindės kontaktuose su kitais. Su vienais bendrausite maloniai, su kitais – nervingai. Aktualūs gali būti nuosavybės reikalai. Galbūt ruošite ataskaitas arba darysite išsamią tvarką savo ūkyje.

ŽUVYS. Šiandien neužsiimkite jokiais sunkiais darbais, nevartokite svaigalų. Labai tiktų gilintis į informaciją, kaupti žinias, internetu ar kitaip bendrauti su kompetentingais žmonėmis – tai gali labai praversti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS