Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 23 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 23-iajai, antradieniui.

AVINAS. Šiandien dėl kažkokių aplinkybių labiau įvertinsite jus mylintį žmogų, šeimą, artimuosius. Galbūt kils ūpas pasiraityti rankoves ir pasidarbuoti namuose, ūkyje.

JAUTIS. Nedelskite atsakyti į seniai pateiktus klausimus. Palanku spręsti problemas telefonu, elektroniniu paštu. Šiandien pasirašytos sutartys veikiausiai bus sėkmingos. Išreikškite šiltus jausmus patinkančiam asmeniui.

DVYNIAI. Profesinė veikla, verslas pareikalaus pastangų, tačiau džiugins rezultatais. Galite sulaukti ypatingų dėmesio ženklų, meilės žodžių iš jums neabejingo asmens.

VĖŽYS. Pravartu užsiminti apie algos padidinimą, premiją ar kompensaciją. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Niekada nevėlu juos pakeisti, bet geriau pradėti dabar. Regis, svajosite apie keliones.

LIŪTAS. Jeigu jaučiate vidinį nerimą, ieškokite priežasties savyje, o ne ieškokite kaltųjų. Ir neužsidarykite savo siauruose interesuose bei pažiūrose – atviras žvilgsnis į kitus bei pasaulį gali lemti tam tikrą praregėjimą.

MERGELĖ. Regis, dėmesį rodys draugai, gerbėjai. Gali būti, kad jus susiras pažįstami, kurių veidus jau buvote pamiršę. Išgirstos mintys, diskusijos pasirodys gana vertingos.

SVARSTYKLĖS. Jūsų nuotaikos bus permainingos, sėkmė – taip pat. Neliks nepastebėti jūsų bandymai padėti ar sutrukdyti kitiems. Iš mylimo žmogaus galite sulaukti siurprizo.

SKORPIONAS. Galite sulaukti svarbių žinių iš nepažįstamų žmonių ar valdininkų. Greitai šios informacijos gali prireikti, jeigu studijuojate ar rengiate projektą, užsiimate teisinėmis peripetijomis. 

ŠAULYS. Iš artimo žmogaus galite sulaukti finansinės ar psichologinės pagalbos, naudingo tarpininkavimo ir pan. Arba patys ką nors remsite, šelpsite, teiksite labdarą.

OŽIARAGIS. Regis, daug galvosite apie savo galimybes bei perspektyvas. Būkite pakantūs kitų nuomonei, tikėjimui. Tokiu atveju gali būti surastas kompromisas ginče, konkurencinėje kovoje. 

VANDENIS. Regis, nestokosite energijos ir protiniam, ir kitokiam darbui. Laisvalaikį paskirkite fiziniam ir dvasiniam tobulėjimui. Neslėpkite savo meilės bei simpatijos nuo tų, kurie to verti.

ŽUVYS. Ši diena turėtų būti palanki ir kūrybai, ir bendravimui. Parodykite, kad vertinate žmogų, kuris jumis rūpinasi, jus myli. Jam ir sau nesunkiai galite praskaidrinti nuotaiką neįprastais malonumais.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS