Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 23 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 23 D.)

  • 1

AVINAS. Šiandien pasižymėsite kūrybingumu, apsukrumu. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais. Pasistenkite atsispirti netikėtoms pagundoms, aistroms, kontroliuokite savo atžalas.

JAUTIS. Rytas bus nervingas. Derėtų tramdyti savo impulsyvumą, nepakantumą. Iš artimųjų, mylimo žmogaus nereikalaukite per daug. Jeigu įmanoma, ilgiau pamiegokite. Pasirūpinkite, kad tvarkinga būtų elektros įranga.

DVYNIAI. Šiandien nelabai sėkmingas bus tiesmukas atvirumas. Neverta tikėtis, kad ginčais ką nors pasieksite. Veiksmingiau būtų pateikti savo poreikius kaip diskusijų objektą ir surasti bendraminčių.

VĖŽYS. Regis, bet kokiais būdais sieksite naudingo tikslo ir jums nelabai rūpės, kad tai kažkam nepatinka. Be didelių skrupulų imsitės papildomų darbelių, jei tik jums bus pasiūlytas neblogas uždarbis ar kitokia nauda.

LIŪTAS. Šiandien iš jūsų gali būti pareikalauta atviresnės pozicijos ar ryškesnių kokios nors veiklos rezultatų. Nerimą kels konkurentų laimėjimai. Siekiant pokyčių, geriau pasirodyti padės racionalus požiūris ir rimti argumentai.

MERGELĖ. Tikriausiai rūpinsitės likimo nuskriaustais žmonėmis, turėsite reikalų su labdara, socialinėmis, sveikatos apsaugos įstaigomis. Galbūt ką nors lankysite ligoninėje ar kitoje izoliacijos vietoje. Saugokitės elektros iškrovos, avarijų.

SVARSTYKLĖS. Bet kokioje veikloje, kurios šiandien imsitės, tikriausiai rodysite iniciatyvą, kūrybingumą. Bus sunku atsispirti abejotinoms pagundoms ir jos gali teikti pikantiškų įspūdžių.

SKOPRIONAS. Šiandien verčiau nepuoselėkite didelių planų. Į tikslą eikite mažais žingsneliais. Pasidžiaukite bendravimu, jus supančiais žmonėmis. Nekritikuokite, nepykite. Būkite atsargūs kelyje.

ŠAULYS. Gana nerami diena. Galite sulaukti įdomių naujienų iš užsienio. Netikėtas pasiūlymas gali priversti jus pakeisti planus. Nepažeidinėkite įstatymų, nepaminkite kitų žmonių teisių.

OŽIARAGIS. Iš ryto stokosite kantrybės su vaikais, o pastarieji lyg tyčia rodys kaprizus, elgsis netinkamai. Diena taip pat nežada ramybės. Gali tekti sukti galvą dėl lėšų, reikalingų prisiimtam darbui atlikti ar naudingam projektui gauti.

VANDENIS. Šiandien patirsite daug emocijų. Iš pusiausvyros ves santykiai su kitais žmonėmis, ypač su partneriais ir konkurentais. Galimi netikėti akibrokštai. Sakykite ir darykite tik tai, dėl ko neabejojate, vykdykite duotus pažadus.

ŽUVYS. Teks negailėti pastangų, kad laiku atliktumėte suplanuotus darbus. Į pagalbą pasitelkite kolegas. Veikiausiai paaiškės, kiek realiai yra to kolegiško solidarumo, kurio tikitės. Atsargiai kelyje, ypač ankstų rytą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klausimėlis

Pagal foto supratau, kad dienos horoskopas skirtas bigliams ir kitiems keturkojams :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS