Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 25 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 25 D.)

  • 0

Avinas

Sugeba imtis ryžtingų, net radikalių priemonių – ypač finansų srityje. Viena vertus, kyla pavojus, kad jis neapgalvotai švaistys pinigus. Kita vertus – jo kovinga dvasia padės jam pasiryžti reikalingiems finansiniams žingsniams.

Jautis

Bus linkęs kritikuoti aplinkinius. Tačiau jo išmintingi patarimai nueis veltui, o kritika gali tapti pasipiktinimo šaltiniu. Jis turi nuspręsti, ar verta eikvoti nervus ir jėgas kritikai be jokios vilties gauti rezultatą.

Dvyniai

Aplinkiniai gali stengtis savo reikalus užkrauti Dvyniams ar net paversti juos kaltais kai kuriais klausimais, pasinaudodami jų lankstumu ir nuolankumu. Tokią padėtį Dvyniai galės pakeisti tik tuomet, jei tvirtai laikysis savo pozicijų.

Vėžys

Visą dieną Vėžys gali jausti įkyrų spaudimą iš išorės. Teks su tuo susitaikyti. Geriausia, ką jis gali padaryti – pabūti vienas ir pabandyti ramiai užsiimti savo reikalais nesiblaškydamas ir nesidairydamas.

Liūtas

Liūtas turės retą galimybę padaryti proveržį. Svarbiausia nepraleisti tinkamo momento ir veikti ryžtingai ir aiškiai. Jam verta išnaudoti šią dieną, kad greitai pasiektų naujų aukštumų, aplenkdamas savo konkurentus.

Mergelė

Sugeba suskubti ginti savo ar kažkieno interesų, jei mano, kad tie interesai engiami. Kartais verta pastatyti skriaudiką į vietą. Tačiau Mergelė sugeba įžvelgti teisių pažeidimą net ten, kur jo iš viso nėra.

Svarstyklės

Svarstyklės rizikuoja visą dieną praleisti ieškodamos tiesos, įsitikinusios, kad ji yra kažkur šalia. Tačiau jos gali nustebti pamačiusios, kad tiesa  yra beveik nenaudingas dalykas ir niekam, išskyrus jas, jos nereikia.

Skorpionas

Patariama eiti tik tiesiais keliais! Jei jis norės norimo rezultato, jam teks veikti atvirai. Aplinkiniai vertins Skorpiono sąžiningumą ir tiesumą, tačiau bendraujant neverta perlenkti lazdos: net atvirumas turi savo ribas.

Šaulys

Kai kuriais klausimais Šaulys, norėdamas pasiekti norimą rezultatą, turės pasakyti, ko iš jo tikimasi, o ne ką jis iš tikrųjų galvoja. Atvirumas toli gražu ne visada tinkamas, o tuo labiau svarbiuose pokalbiuose.

Ožiaragis

Ožiaragio ryžtinga ir kovinga nuotaika gali padėti kai kuriais klausimais, bet ne visais. Todėl geriau net nesiimti veiklos, reikalaujančios laiko ir subtilaus požiūrio. Arba iš anksto susitaikyti su visiška ir besąlygiška jos nesėkme.

Vandenis

Bus tvarkymo diena. Tai gali apimti ir darbo stalo ir planų sutvarkymą. Vandenis turi visas galimybes atrasti kažką pamiršto, bet vis tiek aktualaus ir gana vertingo. Tačiau bendraujant reikia elgtis labai atsargiai.

Žuvys

Joms gali atrodyti, kad kiti elgiasi per rimtai, o aplinkiniai bus nepatenkinti Žuvų nerūpestingumų. Tad verta dažniau daryti rimtą ir protingą veidą. Net jei joms tai atrodo taip juokinga.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS