Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 3 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 3 D.)

  • 1

AVINAS. Ir naktį, ir dieną rasite, dėl ko save graužti. Galbūt apgailestausite dėl rizikingo poelgio, nuostolio. Vakare aktyvi veikla leis užsimiršti.

JAUTIS. Rytas gali būti konfliktiškas ir nepalankus sveikatai. Jeigu kitiems sugadinsite nuotaiką, pasijus grandininė reakcija. Santykiai su partneriu gali tapti tvirtesni, jei jus jungs bendras interesas.

DVYNIAI. Vargu ar galėsite atsipalaiduoti, užmiršti darbus ir rūpesčius. Nuo jūsų norų nedaug kas priklausys. Kažkas gali priminti neįvykdytą pažadą, kurį teks išpildyti.

VĖŽYS. Tikriausiai būsite smagiai nusiteikę. Kils ūpas susitikti su brangiais žmonėmis, paviešėti arba neįprastai praleisti laisvalaikį. Spontaniška kelionė gali būti nesaugi. Labiau saugokite vaikus.

LIŪTAS. Neprisidarykite papildomų rūpesčių. Kiek įmanoma mažiau blaškykitės, venkite didelių kompanijų, triukšmingų susiėjimų. Geriausiai seksis bendrauti su artimais žmonėmis įprastoje aplinkoje.

MERGELĖ. Nenuobodžiausite – bus ir veiklos, ir naršymo internete, ir bendravimo. Svarbu viso to nedaryti vairuojant ar einant per gatvę. Būkite atsargūs.

SVARSTYKLĖS. Dėl nesuvaldomo išlaidavimo gali kilti nesutarimų su antrąja puse, šeimos nariais. Derėtų pasižiūrėti, ką jau turite, ir įvertinti, ar būtina pirkti tą patį.

SKORPIONAS. Dėl didesnės vidinės įtampos naktis gali būti nerami, o diena – nervinga. Pasistenkite nesipykti su sutuoktiniu, partneriu. Juk santykiai nepagerės, jeigu bus keliami ultimatumai, trankomos durys.

ŠAULYS. Paaštrės jūsų intuicija, emocinis ir dvasinis jautrumas. Regis, itin vargins šurmulys, norėsis tylos, todėl triukšmingą draugiją ištversite neilgai. Verčiau tokios nė neieškokite.

OŽIARAGIS. Tikėtinas aktyvus bendravimas. Galbūt jausitės pakliuvę į aplinką, kurioje galite drąsiai atskleisti savo požiūrį, vertybes. Iš originalaus asmens galite gauti vertingą patarimą.

VANDENIS. Nebūkite pernelyg reiklūs nei sau, nei kitiems. Norėdami kam nors padaryti įspūdį, neperlenkite lazdos. Būsite labiau įvertinti, jei akcentuosite ne savus, o pašnekovų privalumus.

ŽUVYS. Regis, suprasite, ko trūksta, kad artimi santykiai teiktų didesnį pasitenkinimą. Galbūt susitiksite su žmogumi, kartu vykusiu į kelionę ar turinčiu bendrų planų, susijusių su karjera, mokslu, kelionėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Visiškas

"briedas".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS