Ką atneš Drakonas? Horoskopas, gimusiems Žiurkės metais | Diena.lt

KĄ ATNEŠ DRAKONAS? HOROSKOPAS, GIMUSIEMS ŽIURKĖS METAIS

  • 2

Naujieji metai – kinų kultūroje ypatingai svarbi šventė, žyminti žingsnį į naują periodą. Jį simbolizuoja vienas iš dvylikos kinų astrologijoje svarbių gyvūnų. Vasario 10-ąją oficialiai prasidės Drakono metai. Ką jie atneš Žiurkės metais gimusiems žmonėms, sužinosite išsamioje LNK prognozėje.

Gimę 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 bei 2020 metais gali džiaugtis – juos globoja gudri, apsukri, greita ir labai protinga Žiurkė. Tiesa, gimusiems sausio ir vasario mėnesiais reikėtų būti atidesniems – gali būti, kad juos globoja Kiaulė, kinų horoskope einanti prieš tai. Taip yra dėl to, kad kinai Naujuosius metus mini sausio-vasario mėnesiais, o ne sausio 1-ąją.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

2024-ieji Drakono metai po Žiurkės ženklu gimusiems bus puikūs – šie du ženklai puikiai sutaria. Drakonas Žiurkėms žada finansinę sėkmę. Ypatingai palankus metas uždirbti – vasario ir kovo mėnesiai. Nuo liepos iki rugsėjo Žiurkės metais gimusiems žmonėms patariama būti atsargesniems su santaupomis. Specialistai žada pagundas lengvai ir neatsargiai prarasti dideles sumas nereikalingiems pirkiniams.

Fengšui specialistai Žiurkės metais gimusiems žmonėms pataria namus puošti detalėmis su vandeniu – paveikslus su jūra, ežerais, o ypač – tekančiu upės vandeniu patariama kabinti ant šiaurinių ar rytinių būsto sienų. Ten pat reikėtų kabinti ir vandens tyvuliavimą primenančius veidrodžius.

Kalbant apie interjero dekorą, fengšui meistrai Žiurkės globojamiems žmonėms siūlo rinktis mėlynas, juodas, metalo spalvas ir bangas primenančias formas. Vengti reikėtų ugnies simbolikos bei liepsną primenančių formų.

Į Žiurkės metais gimusiųjų meilės reikalus Drakonas atneš įvairovės. Netikėtai kilsiančių jausmų ypač gali tikėtis 1972-aisiais gimę žmonės, daugiausiai – metų pradžioje. Žadama, kad norėsis keisti, tobulinti esamus santykius, o jei meilės reikaluose kyla klausimų – žūtbūt į juos atsakyti.

Tiems, kas į naujus romanus ners iki balandžio, Drakonas žada daug aistros, tačiau ilgalaikius santykius užmegzti bus sunkiau. Nuo gegužės Žiurkės metais gimusiems bus paprasčiau padėti pagrindus tvirtai partnerystei.

Drakonas perspėja – Žiurkės globotiniams reikėtų pasisaugoti sportinių traumų, laikytis saugumo keliaujant ir vengti ekstremalių išgyvenimu.

Kinų horoskopas skiriasi nuo mums įprasto zodiako. Apie tai, ką kiekvienam tradiciniam zodiako ženklui žada 2024-ieji bei kaip į prognozes reaguoja garsūs Lietuvos žmonės, teiravosi gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Yra tiesos

Taip, Žiurkės ženklo žmonės taupūs, gudrūs ir atsargūs. Per Drakono metus jie susirinks kiekvieną trupinį nukritusį nuo ponų stalo. O tų stalų ir užstalės 2024 m bus daug, vien rinkimai Lietuvoje įneš nuolatinių balių ir festivalių atmosferą, švaistymo bus labai daug. O puo puotų visada ateina kiaurųvkišenių laikas. Taip nutiks 2025. Be to, tai ir pačių bjauriausia visame Zodiake siurrrbėlių, šliužų metai. Gyvatės ženklo žmonės yra godūs, slidūs ir labai negabūs, negražūs. Jie tik šliaužia iš paskos Drakonui ieškodami pasipelnymo, intrigas rezga, yra nesąžiningi, taškosi nuodais, teršia. Lygiai kaip ir gamtoje, gyvačių nekenčia, taip ir žmonėse. Ir jei iš visų ženklų lyderis yra Drakonas, vaikų gimstančiųjų tais netais populiarumas didžiausias, nes tai Zodiako valdovai, lyderiai, vaiko, kuris turėtų gimti gyvatės metais, geriau iš viso atsisakyti, nes bus vien nuostoliai ir bėdos. Išmintinga pastojimo nutraukti, daryti abortą ir vaiko 2025 m negirdėti iš viso. Taip išmintingiau.

sita info - eilinis is kinijos kiles mulkinimo

procesas- ten ziurkes ir bezdziones bei asilo metais gimusieji - patys stilinigiausi ir protingiausi...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS