Ko laukti Jaučio metais? | Diena.lt

KO LAUKTI JAUČIO METAIS?

  • 4

Jautis yra judėjimo į priekį, staigių posūkių ir didelių pokyčių simbolis. Metalo elementas simbolizuoja dvasios tvirtumą, stabilumą. O tai reiškia, kad daugeliui 2021-aisiais, Metalinio Jaučio metais, pasitaikys situacijų, kuriose reikės valios laimėti.

JAUČIUI jo metai teiks daug galios. Pasiekti trokštamų rezultatų padės atkaklus darbas, o priimti teisingus sprendimus – gerai išvystyta intuicija. Verslo žmonės gali pradėti naujus projektus, sukurti tvirtas partnerystes. Įvairių sričių profesionalų pastangos bus vainikuotos finansiniu atlygiu. Šeima vaidins svarbų vaidmenį Jaučių gyvenime. Jos nesukūrusieji ves, o vedusieji galbūt pasveikins net ir naują šeimos narį.

ŽIURKĖ turėtų būti pasirengusi susidurti su karjeros iššūkiais. Lauks daugybė papildomų užduočių. Jei pakaks jėgų ir kantrybės, viskas pavyks, o pastangas vainikuos ir didesnis finansinis atlygis, ir paaukštinimas. Energingiems ir pozityviems šio ženklo žmonėms 2021-ieji bus naujų galimybių metas. Jie turės galių pakeisti juos supančią aplinką ir realybę. Šeimos gyvenime vyraus santarvė, supratimas.

TIGRAS turėtų būti drąsus – tai padės išgyventi ne pačius lengviausius metus. Naujų verslų, projektų kūrimą 2021-aisiais geriau atidėti. Painiavos ir konfrontacijų nepalankiose situacijose padėtų išvengti diplomatiškumas, gebėjimas ramiai reaguoti. Šių savybių prireiks ir namuose – nederėtų kritikuoti artimųjų, priekaištauti. Jei pavyks jiems parodyti savo meilę ir atsidavimą, namuose bus tvarka ir ramybė, o tada ir sėkmė bus šalia.

TRIUŠIS (KATINAS) išsikapstys iš nepalankių situacijų be didesnių nuostolių. Žvaigždės žada malonų laikotarpį – bus jėgų naujoms idėjoms įgyvendinti. Užduotys, kurios anksčiau atrodė neįveikiamos, dabar bus atliekamos sklandžiau ir greičiau. Maloniai stebins draugų ir artimųjų noras pagelbėti, drauge bus galima kalnus versti. Malonių pokyčių galima tikėtis ir asmeniniame gyvenime, ypač – vienišiams.

DRAKONAS jausis pakankamai tvirtai, įveiks įvairius iššūkius ir kliūtis, taip pasiekdamas stabilų augimą 2021 m. Didelė tikimybė, kad visą savo dėmesį teks sutelkti į visiškai naują sritį. Pirmas pusmetis bus nelengvas. Reikės skirti daugiau laiko, pastangų verslui. Ir ne tik... Įsimylėjus taip pat teks sunkiai dirbti, kad pavyktų sukurti harmoningus santykius. Ateinantys metai šio ženklo atstovams labai palankūs užsiimti asmeniniu tobulėjimu.

GYVATĖ turėtų gerai pagalvoti, prieš leisdamasi į naujus vandenis. Nors pasiūlymai gali būti viliojantys, nederėtų nerti stačia galva. Norint pasiekti sėkmės, reikės sumanumo, bendradarbiavimo su kitais. Svarbu apsisaugoti nuo neigiamos energijos, pesimistiškų ir niūrių žmonių, išlikti budriems, nes atsiras norinčiųjų pasinaudoti patiklumu. Prireiks nemažai pastangų išlaikyti artimus santykius. Svarbu įsiklausyti į savo partnerio norus.

ARKLYS gyvens puikius metus ir pasieks savo tikslus. Palankus metas keisti darbovietę ar net profesiją, prašyti paaukštinimo, imtis naujų projektų. Ateinantys metai žada naujus verslui naudingus ryšius. Deja, ne viskas klosis sklandžiai – metai nepalankūs meilės santykiams. Juos išsaugoti ir puoselėti prireiks geranoriškumo, atidumo partneriui. Svarbu neleisti, kad užvaldytų stresas, nuovargis, ieškoti būdų susigrąžinti jėgas.

OŽKAI bus gana nelengvi metai, nereikia planuoti didelių permainų, daugiau dėmesio skirti seniau pradėtiems darbams ir nesižvalgyti į tolimą ateitį. Gali kilti darbinės painiavos, finansinių problemų – teks kaip reikiant pakovoti už savo gerovę. Tiesa, antrasis pusmetis leis kiek lengviau atsikvėpti. Meilės srityje taip pat galimi nesklandumai, tačiau būtent antroji pusė gali tapti pačiu tvirčiausiu ramsčiu.

BEŽDŽIONĖ palankiai keliaus per 2021-uosius, tačiau prireiks šiek tiek gudrumo pasiekti geriausių rezultatų visose gyvenimo srityse. Planavusiems pakeisti profesinę veiklą dabar reikėtų žengti ryžtingą žingsnį. Palanku pradėti savarankišką veiklą, plėtoti verslą ar tiesiog ieškoti bendraminčių. Bus lengva patraukti į save žmones, uždegti savo idėjomis. Džiugins ne tik darbiniai, bet ir asmeniniai santykiai.

GAIDYS bus laimingas. Laukia ne tik iššūkiai, bet ir galimybė pasijusti nugalėtoju. Metai bus ne tik įdomūs, bet ir finansiškai naudingi. 2021-ųjų pradžia įtrauks į darbus, tačiau jau pavasarį bus lengviau. Priimant reikšmingus sprendimus verta pasikliauti intuicija, kuri bus kaip niekad stipri. Meilės srityje gali iškilti nesusipratimų, todėl vertėtų būti atidesniems savo partneriams, vengti santykių aiškinimosi.

ŠUO šiais metais turėtų pasiekti trokštamų rezultatų, jei nepristigs atkaklumo, jėgų, darbštumo, kruopštumo. Bus nedidelių nesėkmių, kurios gali atnešti finansinių nuostolių, darbinės painiavos, tačiau labai svarbu išsaugoti sveiką nuovoką ir nepasiduoti emocijoms. Reikėtų priimti gerai apgalvotus sprendimus ir atsiriboti nuo konfliktų ar provokacijų. Asmeniniame gyvenime svarbu investuoti į santykius, turėti sielos draugą.

KIAULEI 2021-ieji bus pelningi. Atsiras galimybių susikurti geresnį gyvenimą. Jei kurį laiką buvo sunku sudurti galą su galu, dabar bus kitaip. Pokyčiai yra tiesiog neišvengiami, tačiau jokiu būdu ne sėdint sudėjus rankas – svarbu negailėti jėgų, pastangų, nepraleisti progų. Rinktis tikrai bus iš ko. Meilės srityje didelių pokyčių nenusimato – šiuo laikotarpiu geriau visas jėgas sutelkti į karjerą ir finansinės padėties gerinimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pensininkas

2022m.liepos mėn.baigsis tas baisus virusas.

TAŠKAS

...kokios ten būrėjos,netikiu nė viena :)

Kiek gali UAB mulkinti žmones ,kada svarstyklės rodys tiesą

Būtų visai nieko būtų, kad po teismo rūmus pasivaikščiotų jautis .Gal kas pasikeistų ir paprastų mirtingųjų atžvilgiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS