Šios savaitės laimingieji: trys zodiako ženklai, kuriems pasiseks | Diena.lt

ŠIOS SAVAITĖS LAIMINGIEJI: TRYS ZODIAKO ŽENKLAI, KURIEMS PASISEKS

  • 3

Astrologai įvardijo tris Zodiako ženklus, kuriuos šią savaitę lydės sėkmės deivė Fortūna skirtingose gyvenimo srityse. Po šiais ženklais gimę gali jausti energijos antplūdį, sėkmingai įgyvendinti darbo projektus arba sutikti ypatingą žmogų.

Jautis

Jaučiai šią savaitę turės progą mėgautis savo energiją ir tapti dėmesio centru dėl ypatingo žavesio ir pasitikėjimo savimi. Jie gali tikėtis malonių staigmenų tiek profesinėje srityje, tiek asmeniniame gyvenime. Tereikia tinkamai išnaudoti šį laiką ir jiems pavyks pasiekti naujų aukštumų.

Vėžys

Šią savaitę Vėžiai jaus ypatingai stiprų įkvėpimą, patys save ir kitus jie stebins savo kūrybiniu mąstymu. Tai padės jiems įgyvendinti savo idėjas ir pasiekti užsibrėžtus tikslus. Galimos netikėtos saviugdos ir talentų atradimo galimybės. Tinkamas metas Vėžiams siekti to, apie ką seniai svajojo.

Šaulys

Šauliai šią savaitę gali patirti ypatingą laimės pojūtį asmeninių santykių srityje. Galimi malonūs susitikimai su įdomiais žmonėmis. Jei Šaulys turi partnerį, didelė tikimybė, kad santykiai taps gilesni ar net pereis į naują lygmenį. Šauliai turėtų būti pasirengę naujoms galimybėms ir nebijoti dalintis savo jausmais.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kvail

naivuoliai tiki visokiais horoskopais ir kitom nesamonem,ypac moteriška giminė...

vėl astrologai

lenda žmonėms smegenų plauti.

Zodiaku specialistas

Kai kremliasudziai sunaikins vieni kitus, tada pasaulis priartes prie taikos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS