10 funkcijų, kurios privers įsimylėti „Samsung Galaxy S10“ | Diena.lt

10 FUNKCIJŲ, KURIOS PRIVERS ĮSIMYLĖTI „SAMSUNG GALAXY S10“

  • 3

„Galaxy Unpacked“ – naujausių „Samsung“ flagmanų premjeros renginys –  yra vienas didžiausių ir laukiamiausių su technologijomis susijusių metų įvykių. Pirmu įspūdžiu ir naujausių „Samsung“ flagmanų apžvalga Varle.lt specialistai jau pasidalino. Greičiausiai niekas neturėjo abejonių, kad jubiliejinis „Galaxy S10“ bus ypatingas ir neabejotinai turės vieno geriausių šių metų flagmanų titulą. Kuo ypatingi „Galaxy S10“ serijos išmanieji?

1. Lenktas „AMOLED Dynamic“ ekranas

Dar didesnė ekrano raiška, didelis kontrastas ir pasakiškai tikroviškos spalvos. Tai tik keletas savybių, kurios būdingos „Samsung Galaxy S10“ ekranui. Visi, kurie nors kartą abejojo tuo, kad kada nors išmanusis telefonas galės vaizdo kokybe prilygti naujausiam televizoriui, pakeis savo nuomonę vos po pirmojo pasimatymo su „Galaxy S10“, kuris dabar yra aprūpintas „HDR10+“ technologija.

Po ilgesnio naudojimosi išmaniuoju jūsų akys pradeda ašaroti ar pavargsta? Patobulintas „Galaxy S10“ ekranas pasižymi 800 nitų ryškumu ir skleidžia kur kas mažiau kenksmingos mėlynos šviesos nei tai daro kitų gamintojų telefonai.

Lenktas „Galaxy S10“ bei „Galaxy S10+“ ekranas, didesnė nei standartiniuose telefonuose įstrižainė nuo 5,8 col. („Galaxy S10e“ versijoje) iki 6,4 col. („Galaxy S10+“ versijoje) bei praktiškai berėmis ekranas patiks tiems, kurie savo telefone mėgsta žiūrėti įvairius vaizdo įrašus ir filmus.

2. Ultragarsinis pirštų atspaudų skaitytuvas „S10“ ir „S10+“ modeliuose

Ultragarsinis į ekraną integruotas pirštų atspaudų skaitytuvas, kuriame naudojama 3D technologija, lemia, kad naudojimasis išmaniuoju bus ne tik saugesnis, bet ir patogesnis. Užuot fotografavęs pirštą išmanusis telefonas analizuoja piršto atspaudo 3D struktūrą. Toks sprendimas yra žymiai patikimesnis naudotojo autentifikavimo būdas.  

3. Pažangios kameros

Varle.lt specialistų manymu, nėra ko slėpti, kad galimybė fiksuoti tobulas nuotraukas šiandien yra vienas svarbiausių parametrų renkantis naują išmanųjį telefoną. Šioje srityje „Samsung“ gamintojui pavyko gerokai pakelti kartelę: 5 kameros, plati, apimanti žmogaus matymo lauką panorama, išmanus iškraipymų koregavimas, 4K – tai tik žiupsnelis to, ką galima rasti naujausiame „Galaxy“ modelyje. Profesionali fotosesija namų sąlygomis su telefonu rankose? Varle.lt specialistai teigia, kad nuo šiol tai tikrai lengviau įmanoma. 

4. Prie žmogaus poreikių prisitaikanti naši baterija

Talpi, siekianti net 4100 mAh („Galaxy S10+“ modelyje) baterija leis mėgautis telefonu be dažnos įkrovimo būtinybės. Siekdamas sumažinti baterijos sąnaudas, gamintojas optimizavo jos veikimą. Baterija pritaiko savo veikimą prie jūsų kasdienių įpročių.

5. Atnaujinta „One UI“ sąsaja

Patobulinta naudotojo sąsaja lems, kad naudojimasis keliomis programėlėmis ar naudojimasis telefonu naktį bus tikras malonumas.

6. Itin spartus tinklas

Šeštosios kartos Wi-Fi ryšys bei naujausias LTE standartas – tai dar spartesnio duomenų perdavimo ir patikimo ryšio garantija. Nutrūkęs interneto ryšys stebint svarbių rungtynių transliaciją? Tikrai ne šįkart ir ne su „Galaxy S10“.

7. Kitų įrenginių indukcinio įkrovimo funkcija

Tavo bičiulis pamiršo įkroviklį, jo telefonas išsikrauna ir jam būtinai reikia paskambinti? Ne bėda, nes „Galaxy S10“ telefonu galėsi greitai įkrauti daugumą populiarių „Galaxy“ modelių, tarkim, „Galaxy S9“ arba „Galaxy Note 9“, bei priedus: „Galaxy Watch Active“, „Gear Sport“, „Gear S3“, „Galaxy Watch“ ir „Galaxy Buds“. Viskas, ką reikia padaryti – tiesiog pridėti savo išmanųjį telefoną prie kito įrenginio ir palaukti, kol jo baterija gaus energijos.  

8. „Unity“ variklio optimizavimas

„Samsung Galaxy S10+“ yra pirmasis „Unity“ varikliui optimizuotas mobilusis įrenginys. Tai įvertins visi žaidimų gerbėjai, kurie nuo šiol gali mėgautis visiškai netrikdomomis pramogomis. Be to, vyšnaite čia dar yra tai, kad „Galaxy S10+“ leidžia transliuoti žaidimus iš populiariausios žaidimų platformos – „Steam“. 

9. Nuostabi garso kokybė

Ar dažnai tavo išmanusis atlieka muzikos grotuvo funkciją? Šiuolaikiški „AKG Stereo“ garsiakalbiai su „Dolby Atmos“ užtikrina erdvinį ir puikiai subalansuotą garsą. 

10. Elegantiškas ir subtilus dizainas

Stilingos spalvos bei švelniai užapvalintos formos – tai „Galaxy S10“ atpažįstamumą formuojantys ženklai. Šįkart gamintojas pateikia ne tik klasikinių atspalvių modelius, bet taip pat siūlo ir ryškesnius tiems, kurie nori išsiskirti iš minios, pvz., žalios korpuso spalvos „Galaxy S10“ modeliai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jis

"privers įsilymėlti..." ką? telefoną? Vargšai jūs daiktų vergai, realiai jus užjaučiu su tokiu požiūriu gyvenime... Įsimylima į žmogų, jei dar nežinojote.

Įdomu

Kaip veiks skambinant. Kaip dėl paprastos funkcijos ,automatiškai rinkti telefono numerį, kai nepavyksta prisiskambinti iš pirmo karto?

nezinomasis

nieko goro kaip visad

SUSIJUSIOS NAUJIENOS