5 inovacijos, į kurias verta atkreipti dėmesį | Diena.lt

5 INOVACIJOS, Į KURIAS VERTA ATKREIPTI DĖMESĮ

  • 0

Didieji technologijų gamintojai deda daug pastangų, siekdami naujais ir išmaniais sprendimais pagerinti žmonių gyvenimą. Tai darbas, reikalaujantis ne tik specifinių žinių, bet ir beribio kūrybiškumo bei originalumo.

Dėl šios priežasties pastaruoju metu vis daugiau didžiųjų technologijų kompanijų remia perspektyvius startuolius. Pavyzdžiui, kompanija „Samsung“ tokiems startuoliams netgi steigia kūrybines dirbtuves. To rezultatas – galimybė pristatyti originalias programėles bei įrenginius, kurie, tikėtina, ateityje paįvairins daugelio mūsų gyvenimą. Kas įdomaus sukurta šiemet?

1. Muzikinė programėlė „Hum On!“.  Ši muzikinė programėlė išlaisvins jūsų kūrybiškumą – užteks paniūniuoti melodiją ar padainuoti ir įrašas bus išanalizuotas bei transkribuotas į natų gamą. Vėliau galėsite pasirinkti dainos muzikinį stilių – nuo RnB iki roko ar klasikos. Ką jau kalbėti apie ypač lengvas muzikinio kūrinio redagavimo galimybes, kurios su programėle bus įkandamos net ir mažiesiems.   

 

2. Naujas socialinis tinklas „Waffle“. Tai naujas socialinis tinklas, kuriame bendrausite piešdami ir čia savo kūryba dalinsitės su kitais vartotojais. Programėlės vartotojai kiekvieną piešinį galės papildyti įvairiais komentarais ar kitais vaizdiniais, kurti bendras istorijas. O funkcija, numatanti piešimą ant originalių fotografijų, leis šiek tiek papokštauti.

 

3. Edukacinis laikrodis vaikams „ItsyWatch“. Tai specialus laikrodis vaikams, skirtas gerų įpročių formavimui, edukacijai. Šis įrenginys padės mokytis atsakomybės, besirūpinant virtualiais augintiniais, primins, kad reikia valytis dantis, neleis užmiršti kitų kasdienių pareigų. Priemonė naudinga ir tėveliams – neleis jaudintis dėl menkniekių, palikus vaikus pas paprastai nuolaidesnius senelius ar vienus namuose.

 

4. „Ahead“ – dėvintiems šalmą. Inovatyvi komunikacijos priemonė skirta tiems, kurie nemažai laiko praleidžia dėvėdami šalmą: baikeriams, slidininkams, statybininkams ar dviratininkams. Magnetais šis įrenginys pritvirtinamas prie šalmo, todėl žmogus gali patogiai kalbėtis telefonu, išklausyti balso pranešimus ar klausytis radijo, nenaudojant rankų.

 

5. Kamera „FITT360“. Tai nešiojama 360 laipsnių vaizdo kamera, kuri leis fiksuoti viską, kas jus supa aplinkui. Lyginant su šiuo metu rinkoje esančiomis panašaus tipo kameromis, ši yra daug lengvesnė ir patogesnė, o jai naudoti nereikia rankų – ją galėsite nešioti tiesiog ant savo galvos tarsi raištį.

Kūrėjų nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS