„Huawei“ naujienos pasiekė Lietuvą: ilgai lauktas „Mate 50 Pro“ ir „nova“ serijos išmanieji | Diena.lt

„HUAWEI“ NAUJIENOS PASIEKĖ LIETUVĄ: ILGAI LAUKTAS „MATE 50 PRO“ IR „NOVA“ SERIJOS IŠMANIEJI

  • 16

Įsimintiniausių vaizdų ir gyvenimo akimirkų įamžinimas, mėgavimasis vaizdo turiniu ir naršymas socialiniuose tinkluose – neatskiriama mūsų kasdienio gyvenimo dalis. Toks pastebėjimas buvo akcentuojamas ir spalio 4 d. Vilniuje vykusiame naujausių „Huawei“ išmaniųjų telefonų pristatymo renginyje.

Šį kartą modernių technologijų gamintoja Lietuvos vartotojams pristatė net keletą išmaniųjų telefonų: „Mate 50 Pro“, kuris išsiskiria pirmąja pasaulyje 10 lygių reguliuojama diafragmos kamera ir net 60 MP priekinę kamerą turinčius „nova 10“ serijos telefonus: „nova 10“ ir “nova 10 Pro“.

„Mūsų bendrovė savo kelią technologijų pasaulyje pradėjo nuo išmaniųjų telefonų, todėl ši sritis mums – prioritetinė. „Huawei“ ir toliau siūlo aukščiausios klasės technologijas kiekvienam asmeniui ir verslui. Į Lietuvos rinką atvykę „Mate 50 Pro“ ir „nova 10“ serijos išmanieji telefonai yra pavyzdys, kad nuolat galvojame kaip patobulinti savo produktus vartotojams. Neketiname sustoti, ir toliau kursime inovacijas moderniausių technologijų srityje“, – teigė „Huawei“ vartotojų verslo grupės vadovas Baltijos šalyse Ding Cheng.

„Huawei“ ir toliau siūlo aukščiausios klasės technologijas kiekvienam asmeniui ir verslui.

Universalusis „Mate 50 Pro“ apjungia naujausias technologijas

Išmanusis telefonas „Mate 50 Pro“ išsiskiria 50 megapikselių ir 10 lygių reguliuojama diafragmos kamera, kuri prilygsta profesionaliems fotoaparatams. Šviesa lengviau pasiekia diafragmą, todėl galima fiksuoti kokybiškesnius vaizdus. Aukščiausio lygio optinę sistemą užtikrina f/1,4 diafragma, kuri veikia kartu su „XD Fusion Pro“ vaizdo technologija, garantuojančia vaizdo ryškumą, šviesos ir šešėlių detales. Todėl šio telefono vartotojai džiaugsis aukščiausios kokybės nuotraukomis su puikiais spalvų atspalviais, tekstūra ir ryškiais peizažais.

„Išmanusis „Mate 50 Pro“ yra galingiausias modelis „Huawei“ istorijoje, pasižymintis aukščiausio lygio technologijomis fotografijos, našumo ir patvarumo srityse. Tai yra pirmasis „Huawei“ įrenginys, kuriame veikia „EMUI 13“ operacinė sistema. Išmaniajame telefone įdiegti pažangiausi sprendimai, kurie padidina įrenginio galingumą bei patogų vartojimą. 6,74 colių „OLED“ ekranas palaiko „Full HD+“ raišką, o 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažnis užtikrins sklandų naršymą telefone“, – pažymėjo „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė.

„Huawei“ nuotr.

„nova 10“ serija – įrenginiai, skirti užkariauti soc. tinklus

Renginyje taip pat pristatyti ir elegantiški „nova“ serijos išmanieji „nova 10“ ir „nova 10 Pro“. Abu modeliai išsiskiria prašmatniais dizaino sprendimais – patrauklia fotoaparato forma, prabangiomis spalvomis, kristalo tekstūros nugarėle bei priekine kamera.

„Stilingojo „nova 10 Pro“ asmenukių kamerą sudaro 60 MP itin plataus kampo „AutoFocus“ ir 8 MP portretininis stambaus plano objektyvas. Įrenginio priekinė kamera palaiko dvigubą automatinį fokusavimą, todėl išmaniojo vartotojai gali mėgautis nuo 0,7 iki 5 kartų priartinimo galimybėmis. Filmavimas 4K raiška, efektyvus fokusavimas ir modernus perėjimas tarp asmenukių ir pagrindinės kameros yra tos savybės, kurios įrenginio turėtojams leis kurti aukštos kokybės turinį bei dalintis juo su aplinkiniais“, – apibendrino U. Eidžiūnaitė.

Išmaniųjų „nova 10“ serijos telefonų išankstinė prekyba Lietuvoje startavo spalio 3 dieną, o „Mate 50 Pro“ – prasidės nuo spalio 24 dienos.

Renginio metu taip pat pristatytas ir „Huawei“ išmanusis laikrodis „Watch D“. Šis įrenginys – tai pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis, kuris matuoja kraujo spaudimą. Be to, siūlo naujausias sportines funkcijas, atlieka širdies kardiogramą (EKG).

GALERIJA

  • „Huawei“ naujienos pasiekė Lietuvą: ilgai lauktas „Mate 50 Pro“ ir „nova“ serijos išmanieji
„Huawei“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Tado draugas

Labas tadai, veikia google play ir gali siųstis appsus is gplay parduotuvės, atsisiuntus Gspace appsa.

Anonimas

Niekas čia jo nelaukė jei būtų norėję tokį š seniai nusipirkę.

Anonimas

Kvailas reklaminis straisnis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS