Virš Melburno įsižiebė ir užgeso nežinomas statiškas šviesos trikampis | Diena.lt

VIRŠ MELBURNO ĮSIŽIEBĖ IR UŽGESO NEŽINOMAS STATIŠKAS ŠVIESOS TRIKAMPIS

  • 1

Neatpažintais objektais besidomintis australas praėjusį penktadienį (lapkričio 13 d.) virš Melburno naktiniame danguje pastebėjo ir nufilmavo keistą švytintį trikampį. Jis nejudėjo ir buvo absoliučiai statiškas – tiesiog staiga įsižiebė vienoje dangaus skliauto vietoje, kurį laiką pašvietė, o po to vėl užtemo.

UFO Lou prisistatantis "Youtube" naudotojas, kuris ir paviešino filmuotą medžiagą, pripažino iki šiol nematęs nieko panašaus. Trikampis švytintis objektas tiesiog netikėtai atsirado, o po keliolikos sekundžių dingo – tarytum būtų užgesęs.

Nežemiškų civilizacijų entuziastų gretose šis vaizdo siužetas netruko pakurstyti kalbų apie "svetimeivių megastatinį" kosmoso tyruose, tačiau pats vaizdo medžiagos autorius nusiteikęs skeptiškiau. Jis mano, kad jo kameros objektyvas užfiksavo kažkokį optinį fenomeną.

"Neatmetu galimybės, kad ten kas nors atsispindėjo", - rašo anomalių objektų medžiotojas.

NSO besidomintis UFO Sightnings Daily redaktorius Scottas Waringas yra linkęs manyti, kad nežemiškos civilizacijos megastruktūrų visatoje tikrai gali būti – maža to, kažką panašaus danguje sakosi aptikęs ir pats.  Entuziastas susidomėjusiems pataria Google Sky susirasti objektą NGC 5462 (koordinatės: 54.397936° 30.913468°). Šalia jo neva ir matyti "svetimeivių megastatinys".

S. Waringo teigimu, tai gali būti nežemiškos civilizacijos kosminė stotis, pastatyta iš taisyklingų kubų. Kubų simetrija leidžia manyti, kad objektas yra dirbtinės kilmės – t.y., jis yra statinys. Entuziastas samprotauja, kad "megastatinys" gali būti didesnis už mūsų Mėnulį.

Nežemiškų civilizacijų ieškotojų vaizduotę galėjo pakurstyti ir praėjusį mėnesį mokslininkų paskelbta žinia apie atrastą keistą žvaigždę KIC 8462852, kurią gali gaubti dirbtinės kilmės megastruktūra – Daisono sfera. Tačiau po kelių savaičių mokslininkai vis dėlto paneigė tokią galimybę.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

taigi

taigi cia Versachi zenklas, jis reklama uzsisake

SUSIJUSIOS NAUJIENOS