Gardžiam Kūčių stalui – neįprasta silkė | Diena.lt

GARDŽIAM KŪČIŲ STALUI – NEĮPRASTA SILKĖ

Laidos „Labas rytas, Lietuva“ rubrikoje „Gardus rytas“ pristatytas patiekalas, kurį nesunkiai galėsite pasigamint Kūčių stalui – silkė su topinambais.  Receptą pristatė restorano „Dublis“ virtuvės vadovas Deivydas Praspaliauskas.

Patiekalui prireiks:

100 g „Matjes“ silkės;

20 g pasirinktų arba upėtakio ikrų;

50 g 180 laipsnių temperatūroje valandą keptų topinambų;

20 g marinuotų svogūnėlių;

20 g trupintos minkštos juodosios duonos;

1 obuolio;

Aliejaus;

Druskos;

Pipirų.

Gaminimo eigą rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS