GARDŽIAM KŪČIŲ STALUI – NEĮPRASTA SILKĖ
Laidos „Labas rytas, Lietuva“ rubrikoje „Gardus rytas“ pristatytas patiekalas, kurį nesunkiai galėsite pasigamint Kūčių stalui – silkė su topinambais. Receptą pristatė restorano „Dublis“ virtuvės vadovas Deivydas Praspaliauskas.
Patiekalui prireiks:
100 g „Matjes“ silkės;
20 g pasirinktų arba upėtakio ikrų;
50 g 180 laipsnių temperatūroje valandą keptų topinambų;
20 g marinuotų svogūnėlių;
20 g trupintos minkštos juodosios duonos;
1 obuolio;
Aliejaus;
Druskos;
Pipirų.
Gaminimo eigą rasite čia.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
DMN inf.1 komentarai
-
DMN inf.1 komentarai
-
DMN inf.0 komentarai