Portalui 1kaunodiena.lt skaitytojams nuolat įdomių receptų pasiūlantis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti kokosinio torto, kuriam reikės:
Biskvito;
Grietinėlės 400g ( plakamoji );
Kokoso drožlių 100g;
150g sviesto;
Kondensuoto pieno;
Tortų želė:
Migdolai 100g;
Vaisiai : Vynuogės, mandarinai, kivi vaisių
Gerai išplakite grietinėlę. Atsargiai plakdami pilame visą kondensuotą pieną ir maišome.Tuomet dedame sviestą ir kokosų drožles. Dar kartą gerai viską išplakame. Imame biskvitą ir tepame gautą grietinėlės masę. Jos nepagailėkite.
Ant viršaus dedame kitą biskvitą ir vėl tepame kremą. Taip pakartojame dar keletą sluoksnių. Torto viršų sutepkite kremu ir gražiai sudėliokite supjaustytus vaisių gabalėlius, o šonus papuoškite migdolais (puošti galite taip, kaip parodyta nuotraukoje). Šį tortą laikykite šaldytuve ne trumpiau nei 3 val.
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: receptas@diena.lt.
Naujausi komentarai