Lengvas ir skanus: obuolių pyragas | Diena.lt

LENGVAS IR SKANUS: OBUOLIŲ PYRAGAS

  • 5

Sudėtinės dalys:
Obuoliai, 500 gramų
Kvietiniai miltai, 250 gramų
Cukrus, 150 gramų
Vanilinis cukrus, 15 gramų
Kepimo milteliai, 1 šaukštelis
Kiaušiniai, 4 vienetai
Cinamonas, truputį

Gaminimas:
Cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus bei kepimo miltelius gerai sumaišykite.
Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią) ir kepkite apie 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

taigi

turetu buti skanu, panasiai darau toki pyraga, tik kiekviena karta vis kitoks gaunasi

būtent

ši tešla be riebalų :) nustebau radusi šį receptą, nes pati taip kepu jau seniai, sviestu lengvai patepu tik formos dugną ir šonus, labai skanu, rekomenduoju!

na kad

gerai ir be riebalų gaunas.. :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS