2 porcijoms reikės:
- 300 g voveraičių,
 - pusės svogūno galvos,
 - 2 skiltelių česnako,
 - 100 g baltojo sauso vyno,
 - 200 ml neriebios grietinėlės,
 - 200 g makaronų,
 - druskos ir pipirų – pagal skonį.
 
Kol užverda vanduo makaronams, nuvalykite voveraites, didesnes supjaustykite per pusę. Kubeliais supjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje. Sudėkite į jį voveraites ir česnaką. Ant stiprios ugnies pakepinkite keletą minučių, o po to supilkite vyną. Užvirus vandeniui suberkite makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant etiketės. Kai grybuose išgaruoja vynas, supilkite grietinėlę. Po kelių minučių pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę, ant jų supilkite voveraičių padažą, papuoškite baziliko lapeliais. Skanaus.
                    
Naujausi komentarai