Moliūgų ir ryžių troškinys | Diena.lt

MOLIŪGŲ IR RYŽIŲ TROŠKINYS

  • 0

Ryžiai kitaip – su vaisiai daržovėmis. Tiesiog prilygsta desertui.

Reikės:

500 g moliūgų,

1,5 stiklinės ryžių,

200 g obuolių,

100 g razinų,

100 g svarainių,

100 g sviesto,

druskos.

Gaminimas:

Obuolius ir svarainius nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais, į puode ištirpintą sviestą sudėti supjaustytą moliūgą, užberti dalį nuplautų ryžių, uždėti sluoksnį vaisių ir razinų, vėl užberti ryžių. Viską užpilti likusiu lydytu sviestu, sūdytu vandeniu ir troškinti apie 1 val. ant labai silpnos ugnies. Kai išsitroškins, išmaišyti. Prieš patiekiant užpilti lydyto sviesto ir apibarstyti cinamonu.

Receptu dalinosi Jurgita Kulaitienė.

GALERIJA

  • Moliūgų ir ryžių troškinys
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS