NORI – GALI ATRASTI: GAIVŪS ŠALTIBARŠČIAI SU SOJŲ PIENU
- diena.lt inf. 3
Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.
Tiek vasarą atsigaivinti, tiek žiemą vasarą prisiminti – šie šaltibarščiai bus itin lengva tradicinių šaltibarščių su kefyru alternatyva. Pasigaminti užtruks vos keletą minučių!
Jums reikės (porcijai):
90 g tarkuoto agurko (didelė sauja)
140 g konservuotų tarkuotų burokėlių
Apie 300 ml nesaldinto sojų pieno
Šaukšto obuolių acto (galima pakeisti citrinos sultimis)
2 ridikėlių
Šiek tiek svogūnų laiškų ir krapų
Druskos, jei reikėtų
Ketvirtis mažo svogūno
Kaip gaminti. Burokėlius sumaišykite su tarkuotu agurku, smulkintais ridikėliais, svogūnų laiškais, krapais ir svogūnu. Supilkite sojų pieną ir obuolių actą (nuo acto sojų pienas sutirštės ir taps panašesnis į kefyrą). Papuoškite krapais ir patiekite su virtomis bulvėmis.
Skanaus!
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
DMN inf.4 komentarai
-
DMN inf.1 komentarai
-
DMN inf.1 komentarai
Anonimas
Anonimas
O kas