PARAGAUKITE ITALIJOS – DU BRUSKETOS RECEPTAI
Šefas demonstruoja, kaip gaminti dviejų rūšių itališkus skrebučius – brusketas. Siūlome pasigaminti du variantus. Vegetarams – su lazdyno riešutais, pomidorais ir avokadais, o valgantiems mėsą – su pančeta.
Artūras Pranskūnas, restorano „Buona Taverna“ virtuvės šefas siūlo išbandyti brusketą su pančeta.
Jums reikės:
pančetos
raudonojo svogūno
vyšninių pomidorų
špinatų
alyvuogių aliejaus
cukinijos
sūrio
barbekiu padažo
trintų pomidorų
čiabatos.
Tuo metu vegetarinę brusketą su avokadais galima pasigaminti iš šių produktų:
avokado
lazdyno riešutų
pomidorų
alyvuogių aliejaus
baziliko
čiabatos
Kaip gaminti – įraše.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
LNK inf.9 komentarai
-
10 komentarai
-
DMN inf.8 komentarai