Vištienos ir bolivinių balandų sriuba Pereiti į pagrindinį turinį

Vištienos ir bolivinių balandų sriuba

2016-01-14 09:03 diena.lt inf.
Vištienos ir bolivinių balandų sriuba
Vištienos ir bolivinių balandų sriuba / Google nuotr.

Bolivinių balandų pavadinimą tenka išgirsti vis dažniau, o ar visi jų ragavę? Puikus pasirinkimas žiemos vakarams – vištienos ir bolivinių balandų sriuba. Puiki proga paskanauti.

Reikės:

2 v. š. alyvuogių aliejaus,

1 svogūno,

2 morkų,

400 g vištienos krūtinėlės,

2 stiebų salierų,

2 skiltelių česnako,

4 puodelių vištienos sultinio,

1 puodelio vandens,

1 arba ¾  puodelio kynvos (bolivinės balandos),

2 a. š. čiobrelių,

1 v. š. šviežių (arba džiovintų) petražolių,

druskos, pipirų (pagal skonį).

Gaminimas:

Puode storu dugnu įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkintą svogūną, tarkuotas morkas. Troškinkite 5-6 minutes.

Sudėkite smulkintą vištieną, salierų stiebus, česnaką ir virkite 5 minutes.

Į gautą masę supilkite vištienos sultinį, vandenį, suberkite bolivines balandas, čiobrelius. Virkite 30 minučių.

Pagardinkite druska, pipirais, papuoškite šviežiomis petražolėmis. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra