Čekijoje elnias nuginklavo medžiotoją | Diena.lt

ČEKIJOJE ELNIAS NUGINKLAVO MEDŽIOTOJĄ

Čekijoje medžiotojai ir teisėsaugos pareigūnai tebeieško elnio, praeitą savaitę per neįprastą incidentą nuginklavusį vieną iš jų kolegų, antradienį pranešė policija.

Per vieną medžioklę šalies pietvakariuose pasibaidęs elnias pralėkė šalia vieno medžiotojo, užkabino ragais jo šautuvą ir nubėgo, nusinešdamas užsikabinusį ginklą.

„Elnias buvo pabaidytas šuns. Jis pašoko ir leidosi bėgti tiesiai į medžiotoją, pralėkė šalia jo ir perplėšė striukės kairę rankovę“, – sakoma regiono policijos tinklalapyje paskelbtoje žinutėje.

„Deja, ant medžiotojo kairiojo peties kabėjęs šautuvas iššovė, užsikabino ant elnio ragų ir dingo kartu su gyvūnu“, – pridūrė pareigūnai.

Kiek vėliau kitas medžiotojas pamatė tą patį elnią maždaug už kilometro nuo incidento vietos. Ant gyvūno ragų tebekabaldavo šautuvas.

Medžiotojams, surengusiems miške paieškas, šautuvo nepavyko surasti. Prie jų pastangų prisidėjo policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Mažiau gert reikia

Policininkai tipo patikėjo

Saunuolis Elnias...

Pagarba Elniui !! Nuginklavo medziotoja ,tiesiog is pykcio ateme sautuva ir pabego.Dabar jis pats is pasalu saudis, na medzios tuos pacius zudytojus .. susaudus jis visus ,net ir policajus.GERIAUSIOS ZINIOS IS MEDZIOTOJU PUSES..

Anonimas

Bus nušautų medžiotojų...kaip gerai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS