Dėl kambaryje buvusių tarakonų ir blakių porai teko nakvoti viešbučio vestibiulyje | Diena.lt

DĖL KAMBARYJE BUVUSIŲ TARAKONŲ IR BLAKIŲ PORAI TEKO NAKVOTI VIEŠBUČIO VESTIBIULYJE

Australijos turistams dėl kambaryje buvusių tarakonų ir blakių naktį teko praleisti viešbučio vestibiulyje.

Apie tai praneša „Daily Mail“.

Melburno gyventojas Benjaminas ir jo mergina atvyko pailsėti į Brisbeną ir įsikūrė keturių žvaigždučių viešbutyje „North Quay Park Regis“, kuris yra netoli miesto centro. Keliautojai norėjo kartu praleisti romantinę naktį prieš tai, kai teks bendrauti per atstumą.

Rašoma, kad vakare pora po vakarienės grįžo į savo kambarį, įsijungė televizorių ir išvyniojo šokoladą. Kai Benjamino mergina išėjo iš dušo, pamatė, kad šokoladu vaišinasi du tarakonai.

Turistams pavyko juos pagauti su stiklinėmis, tačiau vėliau jie nustebę pamatė, kad per pagalves šliaužioja blakės. Benjaminas pasakojo, kad apžiūrinėdamas patalynę pamatė dar kelis juodus taškus.

Australai pabandė susisiekti su portalo „Booking.com“ darbuotojais, iš kurių jie užsisakė nakvynę, tačiau niekas neatsiliepė, nes buvo antra valanda nakties.

Maža to, keliautojų negalėjo perkelti į kitą kambarį, nes visos vietos buvo užimtos. Visuose artimiausiuose viešbučiuose laisvų vietų taip pat neatsirado, todėl porai teko nakvoti viešbučio vestibiulyje.

Pranešama, kad australams pažadėjo grąžinti visus sumokėtus pinigus kitą dieną, tačiau Benjaminas pasiskundė, kad jie vis dar negavo kompensacijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Vata š...

Čia su Valento diena sveikina kosomolas

Kuo \\\\\.../////

daugiau viešbučio žvaigždučių,tuo daugiau blakių,tarakonų.

Anonimas

Nepasisekė porelei, reikėjo palapinę rinktis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS