Dresuotas šuo surado pradingusias gyvenimo santaupas | Diena.lt

DRESUOTAS ŠUO SURADO PRADINGUSIAS GYVENIMO SANTAUPAS

  • 2

Vieną pagyvenusių austrų porą buvo apėmusi visiška neviltis, dingus jų gyvenimo santaupoms, kurias, kaip jie įtarė, kažkas pavogė, tačiau jiems pagelbėjo Evita de la Basse Autriche (Evita de la Bas Otriš, Žemutinės Austrijos Evita) – policijos šuo, išmokytas specialiai ieškoti pinigų.

Ieškodami dingusių kelių tūkstančių eurų senukai aukštyn kojomis apvertė visą savo butą, o Evita per „kelias minutes“ rado pinigus, paslėptus virtuvės indaujoje esančioje dėžutėje, antradienį pranešė Austrijos policija.

„Visi policijos šunys praeina tuos pačius pagrindinius mokymus surasti įvairius daiktus, – sakė policijos atstovas Paulas Eidenbergeris naujienų agentūrai AFP. – Tada jie gali būti specializuojami ieškoti, pavyzdžiui, sprogmenų, kraujo pėdsakų, taip pat dokumentų ir pinigų“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Zenonas Priekuliškis

Dokumentais grįsti įrodymais, kad Klp. apylinkės teismo teisėja V.Olcvikienė nusikalstamai bendradarbiauda su antstoliu A.Selezniovu ir kita šutve, slaptame posėdyje atėmė iš manęs 9 ha žemės. Čia nereikia nei šuns, paėmei bylą ir viskas matosi. Pasirodo šunys gabesni už prokurorus. Prokurorams padedi ant stalo, o jie nėkrust. Mano tel. 8 662 33770.

bobulė

O kad jie surastų,kuris bilietas laimingas;ar kokius skaičius braukti, kad laimėtum loto

SUSIJUSIOS NAUJIENOS