Girtas lėktuvo keleivis vadino save velniu, smogė moteriai ir sužlugdė skrydį | Diena.lt

GIRTAS LĖKTUVO KELEIVIS VADINO SAVE VELNIU, SMOGĖ MOTERIAI IR SUŽLUGDĖ SKRYDĮ

Girtas lėktuvo „JetBlue“ keleivis smogė kartu skridusiai moteriai kumščiu, vadino save velniu ir sužlugdė skrydį. Lėktuvas skrido iš JAV miesto Fort Loderdeilo į Bostoną.

Apie nemalonų incidentą praneša „Daily Mail“.

Patikslinama, kad girtas vyras skrydžio metu elgėsi agresyviai ir grasino kitiems keleiviams. Užpuolęs moterį, jis mėgino jai smogti dar kartą.

Tačiau lėktuvo palydovės padėjo nukentėjusiajai pasislėpti tualete.

Lėktuvo pilotai dėl siautėjančio keleivio priėmė sprendimą priverstinai nusileisti Orlande.

Lėktuvui nutūpus Orlando oro uoste, policijos pareigūnai agresyvų vyrą išlaipino iš lėktuvo. Vis dėlto vėliau paaiškėjo, kad siautėjęs vyras nebuvo suimtas. Kaip jis bus nubaustas, nepranešama.

Oro linijų bendrovė atsisakė keleiviams išmokėti kompensacijas, nepaisant to, kad reisas dėl netikėto lėktuvo nusileidimo Orlande užsitęsė net penkias valandas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Floridietis

JetBlue praeityje buvo gera kompanija, bet labai nusmuko. Skraidėm praeitą vasarą MCO-JFK-LAS, vėliau LAS-BOS-MCO. Kažkas baisaus. Viename skrydyje perkrovė bagažo skyrių, dėl to įlūžo grindys, dvi su pse valndos perkrovinėjo lagaminus ir krovinius. Skrendant atgal jų ofisas pamiršo pateikti pilotams svorio paskirstymo dokumentą ir dėl to vėlavo pakilti iš LAS (Vegas) dvi valandas. Visiškas bardakas.

Kauniečiui

Būna, pasitaiko.Galimai.

kaunietis

Tegu jis dabar apmoka visas savo padarinio išlaidas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS