Jauna mergina apgavo 67 vyrus: išviliojo beveik 37 tūkst. eurų „močiutės laidotuvėms“ | Diena.lt

JAUNA MERGINA APGAVO 67 VYRUS: IŠVILIOJO BEVEIK 37 TŪKST. EURŲ „MOČIUTĖS LAIDOTUVĖMS“

  • 15

Sterlitamako miesto (Baškirija) gyventoja apgaulės būdu išviliojo solidžią sumą pinigų iš patiklių vyrų. Jos melu patikėjo net 67 vyrai.

22-ejų metų mergina, meluodama, kad mirė jos močiutė, iš vyrų surinko 2,3 mln. rublių (maždaug 36 700 eurų), rašo fontanka.ru.

Mergina vyrams kūrė istorijas, kad pinigai reikalingi jos močiutės laidotuvėms. Norilsko miesto teismas apgavikei skyrė lygtinę trejų metų laisvės atėmimo bausmę.

Mergina pusantrų metų – nuo 2019-ųjų spalio iki 2021-ųjų balandžio – iš įvairių socialinių tinklų paskyrų rašydavo vyrams ir su jais susipažindavo. Pradėjusi bendrauti su naujaisiais pažįstamais, ji vyrams pranešdavo, kad mirė močiutė ir prašydavo paskolinti pinigų jos laidotuvėms.

Kad atrodytų įtikinamiau, kai kuriems gerbėjams ji nusiųsdavo nuotraukas, kurioje matėsi patale gulinti moteris, pridengta balta paklode. Geraširdžiai džentelmenai naujajai draugei mielai suteikdavo paramą ir pervesdavo įvairias pinigų sumas. Vėliau gudruolė pinigų viliojimui kurdavo kitokias istorijas.

Policija informavo, kad iš viso mergina apgavo vyrus iš 20-ies Rusijos regionų. Labiausiai nukentėjo 28-erių metų Tatarstano gyventojas. Per penkis mėnesius jis apgavikei pinigus pervedė net  56 kartus. Pinigų suma – 417 tūkst. rublių (6780 eurų).

35-erių metų Norilsko gyventojas per mėnesį atliko 13 pervedimų už 237 tūkst. rublių (3880 eurų). Įsismaginusi mergina iš patiklių vyrų surinko 2,3 mln. rublių (36 700 eurų).

Krasnojarsko policininkai nustatė sukčiautojos gyvenamąją vietą ir ją suėmė. Per kratas pas merginą rasta 1 250 000 rublių (20 480 eurų). Buvo iškeltos 67 baudžiamosios bylos dėl sukčiavimo, kurios vėliau buvo sujungtos į vieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

ble... galvojau ka lietuvoj

o tai pazystu keleta donoru....kurie privaciu vaiku darzeliu direktores selpe...

dede

taigi patys sutiko padoneitint ant laidotuviu... ar kazka ji uz tai pazadejo :)

Peskovas

Huilo irgi jaunos kobylos apgautas yra .Senas pedofilas pabande lankscia merga rurint,bet nieko nesigavo.vaikus svetimus augina,kaip huilostane iprasta yra,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS