Komiška situacija: fotografuojantis su Kroatijos prezidente nusmuko kelnės | Diena.lt

KOMIŠKA SITUACIJA: FOTOGRAFUOJANTIS SU KROATIJOS PREZIDENTE NUSMUKO KELNĖS

  • 6

Kroatijos pagrindinės žmogaus teisių organizacijos vadovas antradienį pateko į itin apmaudžią padėtį, kai jo kelnės nusmuko fotografuojantis su prezidente Kolinda Grabar-Kitarovič.

Ivanas Zvonimiras Čičakas, vadovaujantis Kroatijos Helsinkio žmogaus teisių komitetui, išdidžiai pozavo nuotraukai pirmoje eilėje su prezidente, kai jo kelnės netikėtai nusmuko iki pat kulkšnių.

Laimei, K.Grabar-Kitarovič laikė rankose didelį apdovanojimo sertifikatą, kuris iš dalies pridengė I.Z.Čičaką ir padėjo apsaugoti jo orumą.

Prezidentė, regis, nesureagavo ir išliko rami, tik žvilgtelėjo žemyn, kai I.Z.Čičakas pritūpė, kad užsitrauktų kelnes į viršų.

Ta fotosesija buvo surengta, kai prezidentė įteikė I.Z.Čičakui ir jo komitetui apdovanojimą už jų atliktus darbus, artėjant Tarptautinei žmogaus teisių dienai, minimai gruodžio 10-ąją.

GALERIJA

  • Komiška situacija: fotografuojantis su Kroatijos prezidente nusmuko kelnės
  • Komiška situacija: fotografuojantis su Kroatijos prezidente nusmuko kelnės
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

ww

Visko gyvenime pasitaiko,bet tokio dalyko nesu maciusi. Sitaip apsijuokti viso pasaulio akyse! O kad musu persene politikai ir nebutinai,vis lenda ir lenda i Seima - kitaip sakant vis balotiruojasi,tikra tiesa ir jeigu rinkejas tokio neisrenka,jis,ziurek,pralenda pagal partiju sarasus. Ir gaunasi,kad Seimas jokiais budais negali atsinaujinti ir mes matome vis tuos pacius ikyrejusius veidus. As jau esu rasiusi,kad turetu buti istatymas,kad i Seima butu galima balotiruotis tik 2 kartus,po to butina pertrauka,o paskui vel galima butu bandyti,o tai dabar susidaro toks ispudis,kad jie kaip karaliai,vis paveldi sosta. Ir rinkimai pagal sarasus turetu buti panaikinti,tada galetume rinkti asmenybes ir joks uzsisedejas paslemekas nepapultu. Butu tam tikra atranka.

Algis

Nuo amziaus nepriklauso, tiesiog apsileidimas. Visgi patirtis gauna a tik su amzium. Zmogaus gyvenimas trumpas ir visi zmones vetting I nebent alzeimeriu serga bet susirgt galima ir 30...

:)))))))))))))))))

Super. Praskaidrino nuotaiką visai dienai :)))))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS