Laimės kūdikis: išgyveno lėktuvo avariją ir laimėjo 1 mln. dolerių | Diena.lt

LAIMĖS KŪDIKIS: IŠGYVENO LĖKTUVO AVARIJĄ IR LAIMĖJO 1 MLN. DOLERIŲ

  • 0

Dubajuje gyvenančiam Indijos piliečiui Mohammadui Basheerui Abdul Khadarui (Mohamadui Baširui Abdul Chadarui) kelios pastarosios dienos buvo kupinos įspūdžių.

Per vieną savaitę vyras liko gyvas, kai jo lėktuvas patyrė avariją leisdamasis Dubajaus oro uoste, ir laimėjo 1 mln. JAV dolerių prizą loterijoje, kuri surengta šio oro uosto neapmuitinamas parduotuves valdančios bendrovės, pranešė dienraštis „Gulf News“.

Praeitą ketvirtadienį 62 metų M. B. Abdul Khadaras grįžo į Dubajų po atostogų pas savo šeimą Indijoje. Lėktuvas „Boeing 777“, kuriame buvo iš viso 300 žmonių, patyrė avariją leisdamasis ir užsiliepsnojo.

Dėl šio incidento kelioms valandoms buvo uždarytas judriausias Artimųjų Rytų oro uostas, o pareigūnams teko atšaukti tūkstančius skrydžių. Visi keleiviai ir įgulos nariai saugiai evakavosi, bet vienas ugniagesys žuvo malšindamas liepsnas.

Dar po šešių dienų M. B. Abdul Khadaras sužinojo, kad loterijos bilietas, kurį jis įsigijo vykdamas į Indiją, išlošė milijoną dolerių.

Viename Dubajaus automobilių prekybos salone administratoriumi dirbantis vyras sakė „Gulf News“, kad yra įpratęs nusipirkti loterijos bilietą, kai vyksta aplankyti savo šeimos, gyvenančios Indijos pietinėje Keralos valstijoje.

Bendrovės „Dubai Duty Free“ loterijos „Millenium Millionaire“ bilietas, pažymėtas 845-uoju numeriu, pasirodė esantis laimingas.

„Gyvenu paprastai, o dabar, kai man atėjo laikas išeiti į pensiją, jaučiuosi, tarsi Dievas būtų man suteikęs antrą gyvenimą. Likau gyvas per lėktuvo avariją ir apdovanotas pinigais, kad nuo šiol daryčiau gerus darbus“, – sakė M. B. Abdul Khadaras.

M. B. Abdul Khadaras gyvena Dubajuje jau 37 metus, yra vedęs ir turi du vaikus, iš kurių vienas buvo paralyžiuotas po traumos ankstyvoje vaikystėje, rašo „Gulf News“.

Laimingas vyras sakė dienraščiui, kad planuoja grįžti į Keralą, kai išeis į pensiją, o dalį išloštų pinigų skirs šios valstijos vaikams iš neturtingų šeimų.

Vyras sakė per mėnesį uždirbantis apie 2,2 tūkst. JAV dolerių (2 tūkst. eurų). Jis tvirtino dirbsiantis toliau, kol leis sveikata.

„Niekas kita negali suteikti tokio pasitenkinimo, kokį suteikia sunkiai uždirbti pinigai“, – aiškino jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS