Matematikos mokytoja suviliojo penkiolikmetę moksleivę ir atsidūrė už grotų | Diena.lt

MATEMATIKOS MOKYTOJA SUVILIOJO PENKIOLIKMETĘ MOKSLEIVĘ IR ATSIDŪRĖ UŽ GROTŲ

Didžiojoje Britanijoje pedagogė suviliojo paauglę moksleivę ir buvo nuteista aštuonių mėnesių laisvės atėmimo bausme.

Tai atsitiko po to, kai pareiškimą policijai parašė mokytojos vyras, praneša dailymai.co.uk.

Policijos duomenimis, 35-erių Aimee Jones, dirbusi matematikos mokytoja Sedžfilde, 2020 metų pradžioje prisipažino moksleivei, kad jaučia jai seksualinį potraukį. Tuo metu mergaitei buvo 15 metų.

Tarp mokytojos ir moksleivės užsimezgė romanas. Jis tęsėsi 15 mėnesių. Kai paauglei sukako 16 metų, pora pradėjo susitikinėti ir užsiiminėti seksu A.Jones automobilyje.

Pranešama, kad A.Jones ir jos vyras Philipas propagavo atvirus santykius, tačiau gyveno kartu ir augino ketverių metų sūnų.

Moteris prisipažino savo vyrui esanti biseksuali, taip pat, kad užmezgė santykius su mokykloje dirbančia kolege. Vėliau paaiškėjo, kad mokytoja tai išsigalvojo, nes norėjo nuslėpti romaną su paaugle.

Visa tiesa paaiškėjo po to, kai Philipas sužinojo, kad jo žmona užsiima seksu su mergaite savo automobilyje. Vyras, dirbantis socialinėje tarnyboje, apie žmonos elgesį pranešė policijai.

Teisme matematikos mokytojo pripažino savo kaltę dėl keturių epizodų su mergaite. Pedagogę atleido iš darbo mokykloje ir skyrė aštuonių mėnesių laisvės atėmimo bausmę. Ją moteris atlieka nuo lapkričio 16 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Kaunas

Gaila, kad Lietuvoj tokie faktai nutylimi, užglaistomi..

Anonimas

Gal pasidomėkit, kas Kauno gimnazijose dirba?? Kurios mokytojos vyras 20 metų jaunesnis? Ir santykiai užsimezgę nuo mokyklos suolo, su nepilnamečiu... Kas norit pas tokią mokytoją vesti savo paauglius?

Rytietis

Supuvę Vakarai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS