Rekordinio ilgio pasididžiavimas meksikiečiui trukdo melstis | Diena.lt

REKORDINIO ILGIO PASIDIDŽIAVIMAS MEKSIKIEČIUI TRUKDO MELSTIS

  • 4

Meksikietis Roberto Esquivel Cabrera veržiasi patekti į Gineso rekordų knygą su labai pikantišku išskirtinumu. Vyras teigia turintis didžiausią penį pasaulyje, rašo bulvarinis naujienų portalas mirrror.uk.

Vyras, norėdamas tai įrodyti, pasvėrė savo pasididžiavimą tiesiai prieš naujienų agentūros TMZ kamerą, savo namuose Saltilyje. Užfisksuotoje video medžiagoje matyti, kad R. E. Cabreros lytinis organas, kurio ilgis 48 cm, sveria 900 gramų. „Žiūrėkite, jis kabo žemiau kelių“, – rodė jis.

Tačiau, gydytojų teigimu, 33 cm šio organo tėra odos perteklius.

52 metų vyras nori būti pastebėtas ne tik dėl rekordo. Jis tvirtina, kad jo milžiniškas penis kainavo jam darbą ir sugriovė santykius. R. E. Cabrera yra pasmerktas gyventi vienas.

„Aš negaliu nieko daryti, negaliu dirbti ir esu neįgalus. Noriu, kad institucijos tai deklaruotų ir mane paremtų, – sako R. E. Cabrera. – Na, o tada noriu patekti ir į Gineso rekordų knygą.“

Vyriškis pridūrė, kad jo penis yra toks didelis, kad jis negali bažnyčioje atsiklaupti ir melstis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Visai pasileidėliams

protas pasimaišė. Net per šv. Kalėdas neduoda ramiai ir džiugiai švęsti pačių gražiausių mano vaikystės švenčių :(

morka

patalogo anatomas parneša nupjautą penį ir rodo savo išrinktąjai- pažiūrėk,ar matei tokį.Brangioji su didžiule širdgėla sušunka: o viešpatie,ar jau Lamanskis mirė.

inga

Labai reikalingas straipsnis ir video medžiaga tikrai. Po to ką rodote ...kur galima nueiti. Vaikai taip pat gali skaityti ir matytivideo medžiagą. Ką galvoje straipsnio autorius pateikdamas šią informaciją. Kam ji reikalinga iš viso
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS