Per metus turtingai porai surogatinės motinos pagimdė 20 vaikų | Diena.lt

PER METUS TURTINGAI PORAI SUROGATINĖS MOTINOS PAGIMDĖ 20 VAIKŲ

Surogatinės motinos per metus sutuoktinių porai pagimdė net 20 vaikų. Pora jiems samdo 16 auklių. Apie tai praneša mirror.co.uk.

Maskvoje gimusi 23-ejų metų Kristina Ozturk su savo 57 metų vyru turku Galipu Ozturku susipažino viešėdama Sakartvele. Į šią šalį milijonierius G.Ozturku persikėlė iš savo tėvynės.

Įsimylėjėliai svajojo apie didelę šeimą, todėl nutarė pasinaudoti surogatinių motinų paslaugomis. Taip 2020 m. kovo 10 d. jų šeimoje atsirado berniukas Mustafa. Porai jis nebuvo pirmas vaikas. Kristina jau turėjo šešerių metų dukterį, kurios su kitu partneriu susilaukė būdama septyniolikos metų.

Galipas buvo vedęs, Turkijoje liko jo devyni vaikai, kurių jis susilaukė su pirmąja žmona Hulya Ozturk.

Gimus Mustafai, Kristina ir Galipas suprato, kad nori turėti daug palikuonių. Verslininkas surogatinėms motinoms sumokėjo apie 160 tūkst. eurų, ir jo šeima pasipildė dviem dešimtimis vaikų. Dabar jiems yra nuo 4 iki 14 mėnesių.

Pasiturinti šeima, gyvenanti Sakartvelo pajūrio kurorte Batumyje, turi 16 auklių, per metus joms moka apie 79 tūkst. eurų.

Kristina papasakojo, kad su vaikais praleidžia visą laiką ir daro tai, ką ir visos mamos. Moteris tvirtina, kad jai niekada nebūna nuobodu, nes visada rūpinasi vaikais. Jos vaikai miega nuo 20 val. iki 6 val. ryto.

Kristina prisipažįsta, kad jai nepavyksta išsimiegoti, bet tai, anot jos, ne problema, nes žinojo, kad taip bus.

Moteris neatmeta galimybės ateityje auginti daugiau vaikų. Kristina pareiškė, kad dabar neplanuoja turėti vaikų surogatinių motinų pagalba, bet tikisi ateityje su vyru susilaukti palikuonių natūraliu būdu.

„Aš planuoju nėštumą, bet ne dabar, o vėliau, nes šiuo metu turiu būti šalia savo mažylių. Sunku būtų būti mama 21-am vaikui, jei laukčiausi“, – sakė Kristina.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

nieksai

isnaudojantys neturtingas moteris ir savo vaikus. Vaikams reikia aiskios aplinkos - mama, tetis, gal aukle. O ne komunalinis gyvenimas grupeje, kur neaisku kas ir kaip. Tokiu dalykus istatymai turetu drausti, bet kol zmones yra daiktai, ir turtingieji daro ka nori...

Chairula

Uždrausčiau tokią veiklą.

kaunietis

MINTIS, o jei mūsų šalies turtingieji taip pagausintų Lietuvos gyventojų skaičių , užaugintų naujų, jaunų šalies piliečių , pagelbėtų [ kai kurioms ] mažiau pasiturinčioms surogatinėms motinoms finansais...???Gal būtų visai liuks ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS