Moteris nunuodijo sugyventinį dėl 30 milijonų dolerių | Diena.lt

MOTERIS NUNUODIJO SUGYVENTINĮ DĖL 30 MILIJONŲ DOLERIŲ

JAV gyventoja nunuodijo partnerį, kad gautų milžinišką palikimą. Apie tai praneša „The Guardian“.

51-erių metų Stevenas Riley iš Šiaurės Dakotos valstijos paveldėjo apie 30 milijonų JAV dolerių. Jo 47-erių metų sugyventinė Ina Thea Kenoyer tvirtina, kad didžiule pinigų suma jis turėjo pasidalinti su ja ir sūnumi.

Tačiau dar prieš milijonų paveldėjimą S.Riley nutarė su moterimi nutraukti santykius. Apie tai sužinojo I. Th. Kenoyer. Ji nusprendė nunuodyti gyvenimo draugą ir pasisavinti jo pinigus.

Moteris prigirdė S. Riley antifrizu, todėl jo sveikata ėmė sparčiai prastėti. Tą dieną, kai turėjo susitikti su advokatu dėl paveldėjimo, vyras pasiskundė, kad blogai jaučiasi.

Kitą dieną I. Th. Kenoyer iškvietė greitąją pagalbą. Paramedikai, atvykę į pagalbą, aptiko vyrą be sąmonės.  Jį skubiai atvežė į ligoninę, tačiau medikai S. Riley išgelbėti nesugebėjo.

Skrodimas parodė, kad miręs vyras buvo nunuodytas antifrizu. Tyrėjai mano, kad tai padarė I. Th. Kenoyer.

Likus kelioms dienoms iki suėmimo moteris tvirtino, kad draugui nepakenkė. Per apklausą policija pasiteiravo moters apie S. Riley palikimą. I. Th. Kenoyer tvirtino, kad pretenduoja į vyro pinigus, nes jiedu buvo sugyventiniai.

Tačiau remiantis Šiaurės Dakotos valstijos įstatymais tokie santykiai nėra pagrindas perimti palikimą.

Šiuo metu įtariamoji nunuodijimu yra suimta be teisės būti paleistai už užstatą. Vyksta tolesnis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Anonimas

Beraščių komentarai.

advakotas

Nei nuodijo,nei del pinigu-tiesiog pries ziema uzpyle antifrizo,kad neuzsaltu.Juk visi zinot,kokios ruscios ziemos Siaures Dakotoj.

Prie pinigų

Ot tai įvykis ! Šiais laikais ir dėl 3 tūkst. gali nunuodyti. Nereikia boboms sakyti kiek pas tave pinigų ant kortelės. Debilas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS