Neregėta drąsa: katė skelia antausį aligatoriui | Diena.lt

NEREGĖTA DRĄSA: KATĖ SKELIA ANTAUSĮ ALIGATORIUI

  • 1

Interneto svetainėje "Youtube" vos per dvi dienas smarkiai išpopuliarėjo vaizdo įrašas, kuriame nufilmuota aligatorių stebinti katė.

Luizijanoje (JAV) nufilmuoto vaizdo įrašo pradžioje katė sėdi ant kranto ir ramiai, lyg laukdama, žvelgia į bet kuriam žmogui baimę keliantį gyvūną aligatorių. Žinoma, pastarasis priaukintas bei šeriamas žmonių, todėl ramus jo elgesys gana suprantamas.

Šioje vaizdo medžiagoje nuostabą kelia katės bebaimiškumas ir jos pasitikėjimas savimi. Aligatorius, kurį laiką ramiai tūnojęs pakrantėje, ėmė siekti  netoliese jam padėtos mėsos.  Tuo metu narsuolė katė drėskė šiam plėšrūnui per nasrus. Ir net ne vieną sykį!

Daugiau nei 3 mln. peržiūrių ir beveik 2000 komentarų parodo – abejingų nelieka. Vieni komentatoriai juokiasi, kiti svarsto šios situacijos etiškumą. "Nesuprantu, kodėl žmonės prileidžia katiną prie šio plėšrūno ir dar filmuoja? Suprantu, kad katė ne iš kelmo spirta ir viskas baigėsi ramiai, tačiau šie žmonės turėtų būt nubausi", – pasipiktinimą reiškė katės užtarėjas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kas pažįsta mano katę,

tam šis vaizdelis nebūtų toks labai ypatingas. Jai kiemo koviniai šunys iš tako traukėsi... Nežinau, ar taip elgdavosi, kai aš nematydavau, bet kai drauge eidavome, tai aš alpdavau iš baimės, kad šuns nesutiktume... Manau, ši katė tokia drąsi dar ir todėl, kad prižiūrėtoja šalia. Ji prieš ją taip eksponuojasi... Žvėris kaip nuo vaikystės užaugini, taip jie save ir suvokia. Mūsų kiemsargis žinojo, kad namuose didžiausia viršininkė katė. Katė galėjo ramiai atimti iš jo jo dubenėlį su maistu, tuo tarpu jis prie jos dubenėlio artintis nedrįso, nes paskui tekdavo ilgai akis gydyti... Tai ir šis nabagas nuo mažens išauklėtas, kad katė čia vyriausia...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS