Nušokęs nuo dvylikos metrų tilto kurjeris išgelbėjo skęstančią moterį ir išvyko toliau dirbti | Diena.lt

NUŠOKĘS NUO DVYLIKOS METRŲ TILTO KURJERIS IŠGELBĖJO SKĘSTANČIĄ MOTERĮ IR IŠVYKO TOLIAU DIRBTI

Kinijoje maisto išvežiotojas nušoko nuo tilto, kad išgelbėtų skęstančią moterį. Ištraukęs moterį iš vandens, vyras toliau tęsė darbą.

Apie šį įvykį pranešė „South China Morning Post“.

31-erių metų Pengas Qinglinas, Hangdžou mieste dirbantis kurjeriu, netikėtai tapo didvyriu ir išgarsėjo socialiniuose tinkluose.

Birželio 13 dieną jis važiavo elektriniu dviračiu, vykdydamas gautą užsakymą. Važiuodamas vyras pastebėjo, kad netoli kelio, upėje, skęsta moteris.

Ilgai negalvodamas, P. Qinglinas pasiekė tiltą ir iš dvylikos metrų aukščio nušoko į vandenį. Jo šuolį nufilmavo atsitiktinis praeivis. Įraše matyti, kad prieš šuolį vyras keletą sekundžių jam kaupėsi.

Išniręs į paviršių, maisto išvežiotojas iš pradžių atrodė sutrikęs ir nuo smūgio į vandenį negalėjo normaliai kvėpuoti. Vis dėlto jis sugebėjo sugriebti skęstančią moterį.

Netrukus į įvykio vietą atvyko gelbėtojai ir policija. Per dešimt minučių jie iš vandens ištraukė ir moterį, ir vyrą.

Po didvyriško poelgio P. Qinglinas nerimavo tik dėl neįvykdytų užsakymų, dėl kurių jis galėjo sulaukti baudos.

Nepaisant traumų, patirtų per šuolį nuo tilto, vyras beveik iš karto sėdo ant elektrinio dviračio ir nuvažiavo, kad galėtų įvykdyti užsakymą. Kurjerio darbdaviai, sužinoję apie įvykį, vyro nenubaudė.

Kai O. Qinglino šuolio vaizdo įrašas išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose, vietos valdžia pilietiškam vyrui skyrė 50 tūkst. juanių (6374 eurai) premiją ir suteikė galimybę nemokamai įgyti aukštąjį išsilavinimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

xxl

Man labiausiai imponuoja, kad valdzia suteike galimybe nemokamai isigyti aukstaji issilavinima. Respeckt tokiai valdziai

Pagarba šiam žmogui

įdomu, kuris mūsiškis taip pasielgtų. Malonu, kad valdžia taip įvertino.

Ane?

O jeigu lietuvis Kinijoje išgelbėtų kiną tai Lietuvoje valdantieji inicijuotų pilietybės panaikinimą tam netikėliui litovcui. O jeigu Lietuvoje išgelbėtų kiną tai uždėtų apykoję kad iš namų neišeitų ir paskelbtų vatnyku .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS